5.5.2014

X


Niinpä vain kävi, että puinen äksä tupsahti eteisen avainkaapin päälle, ruskean risusydämen tilalle. Äksä on viimekuinen löytö Kuusamosta.


Kirjaimet ne vain jostain kumman syystä jaksavat omaa silmää miellyttää, ja tämäkin musta versio näyttää kivan selkeältä valkoista taustaa vasten. Mieltymys mustaan näyttää vain vahvistuvan.


Vanha avainnippu tuo ilmeeseen rosoa ja lämpöä - niitä ominaisuuksia tulee näköjään kaivattua nykyisin joka paikkaan. Näillä avaimilla ei kuitenkaan ole mitään tarinaa takanaan, vaan ihan feikkivanhoja ovat. Tai sen verran nipulle tarinantynkää saa, että ne matkasivat aikoinaan vuodenpäivät entisen autoni kyydissä. Olin sutkaissut nipun varmaan talteen erääseen istuintaskuun, josta se aikanaan sitten ilon kera löytyi. Eli voi kai sanoa, että tuulessa ja tuiskussa ovat iästään huolimatta ehtineet taivaltaa.


Ja nuo nappityynyt ne vain jaksavat ilahduttaa, vaikka tullessaan rajoja kokeilivatkin. Niin se mieli muuttuu!10 kommenttia:

 1. Kivannäköinen! :) ja nappityynyt on kyllä kivat myös. :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on joku kirjain (tai oikeasti numero 2) -fiksaatio, niitä löytyy kolme eri koossa ja värissä :) Joten tuo äksähän miellyttää kovasti silmää! Miten kiva tarina avaimilla kuitenkin, mikään ei ole mukavampaa kuin löytää jotain jo unohtunutta.

  Heitin sinua arki-haasteella (varmaan jo hyvin tuttu monesta blogista), lähde mukaan jos haluat: http://syhina.blogspot.fi/2014/05/15-maanantai.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Numerot kelpaa tännekin! :) Kiitti haasteesta, minäpäs kipaisen katsomaan miltä sinun arki näyttää!

   Poista
 3. Kivalta näyttää! :) Mulla on ollut jo pitkään mieltymys kirjaimiin ja kaikenlaisiin teksteihin, jokin niissä jaksaa viehättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, miten joku juttu kolahtaa. <3 Toisille kaikki tekstijutut on ihan yök-hommaa, mutta itse on niihin ihan lääpällään.

   Poista
 4. Tosi ihana X!!! Tykkään tosi paljon. Kauniit ovat tyynytkin ja sopivat tuohon kyllä tosi hyvin.
  Laitan sinulle just haastetta tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin omaan silmään tuo kohta kodista on nyt paremmassa balanssissa kuin aiemmin. :) Kiitos haasteesta, minäpäs kipaisen sen hakemaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...