4.7.2014

Fiiliksiä Loma-asuntomessuilta


Voi vitsit, mikä päivä takana! Aikainen aamuherätys, parinsadan kilometrin huristelut Kalajoelle ja jalkojen tepastelu tohjoiksi upeissa puitteissa. Loma-asuntomessut ovat ehdottomasti mitä osuvin kenraaliharjoitus Jyväskylässä kohta starttaaville Asuntomessuille. 

Tämänpäiväisen reissuni tein äippäni kanssa, joka sattuu olemaan yhtä hurahtanut sisustusjuttuihin kuin minäkin. Kertaakaan ei siis tarvinnut tuntea hoppua niskassaan, kun matkakaveri tutki yhtä intopinkeänä loma-asuntojen sisustusratkaisuja. Messulippumme satuin onnekkaasti voittamaan suloisen Sannan Vanilija-blogista - kiitos vielä niistä! ♥


Tässä postauksessa on satunnaisia otoksia messuilta, lähinnä ulkomaisemista. Aurinko ryhtyi porottamaan heti, kun astuimme messuporteista sisään, joten keli antoi upeat puitteet kiertelyille. Toivottavasti saatte näistä pientä jujua päivän ihanasta fiiliksestä.


 

Näihin Loma-asuntomessuihin aion palata vielä muutamalla postauksella. Huonejakoisia katsauksia ei ole luvassa, vaan sen sijaan turinaa muutamista teemoista, jotka messuilla itseäni kiinnostivat ja joihin kiinnitin erityistä huomiota. Tällaisia olivat muun muassa seinien struktuuripinnat ja kuviot, lamput ja petaukset. Katsotaan, mitä kaikkea muistikortilta löytyy teille jaettavaksi!

Muistakaahan osallistua Jyväskylän Asuntomessulippujen arvontaan, aikaa on vielä ensi sunnuntaihin saakka!4 kommenttia:

 1. Voi, tuonne kun olis päässy käymään! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelma kuvia loma-asuntomessuilta :)
  Kiitos kun jaoit kuvat ja tunnelman kanssamme.
  Mukavaa sunnuntaita.

  terveisin. Sanna

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...