9.7.2014

Kerran nyt ainakin


Usein jostakin asiasta tai teosta muodostuu tapa huomaamattaan. Se vain toistuu kerta kerran perään, ja onkin sitten jo perinne. Minulle yhdeksi pieneksi, kesäiseksi perinteeksi on iskostunut käynti Ylivieskan Kärkkäisessä. Joo, tiedän. Ei niin hohdokasta odottaa käyntiä tavaratalossa, mutta kun meilläpäin vastaavia ei ole ja monesti samaan saumaan sattuu joku muu kiva kesäreissu.


Tänäkin kesänä pääsin perinnekeikalleni, eikä käynti pettänyt nytkään. Mitään jymylöytöjä en koskaan odota tavaratalosta tekeväni, vaan pieniä, kausisisustukseen sopivia piristyksiä. Nämä raikkaat tyynyt sopivat mielestäni kesäolkkariin oikein hyvin. Olen sen verran romanttinen höpelö, että numeroksi oli valittava kakkonen ja beestäkin käännän mielessäni parisuhteeseen liittyvää. Näiden lisäksi löysin matkaan peltisen arkun ja laatikon. Katsotaan, näkyvätkö nekin jossain tulevassa postauksessa.

Muista kesäperinteistä sen verran, että tänään avaamme kesäteatterikauden. Seuraavat kolme muutakin näytöstä on jo valkattu, joten menovaihde on viimeinkin silmässä. Odotan niin kovasti, että pääsemme teatterinpenkkiin hymyilemään hellyyttäville maalaiskomedioille ja hörppimään väliaikakahveja.

Mitä kesäperinteitä teillä on? Tykkäätkö käydä kesäteattereissa, vai kuuluuko kesääsi aivan muita menoja?6 kommenttia:

 1. Voi apua miten kivat tyynyt! Olisikohan noita Oulussakin, voisi meillekin kotiuttaa... :-P
  Meillä ei mitään erityisempiä kesäperinteitä ole muodostunut :-) Aurinkoisia päiviä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata, olisko, nämä on ihanan raikkaat kesätyynyt! :) Aurinkoa sinnekin!

   Poista
 2. Mä just kävin Ylivieskan kärkkäisellä enkä huomannut tuollaisia tyynyjä ollenkaan, hieno löytö. Meillä on kesäperinteenä käydä miehen vanhempien mökillä Vaasan lähellä, yleensä mennään juhannukseksi, mutta tänä juhannuksena mies oli töissä niin ei päästy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, kun meilläkin olisi kunnon mökki minne lähteä! :)

   Poista
 3. Minä en ole käynyt Kärkkäisellä ikinä, mutta Keskisellä on tullut monena kesänä käytyä. Sieltä tarttuu myös mukaan usein kaikenlaista pikkuhömppää. Sinulla on kiva blogi, nyt vasta innostuin ekaa kertaa kommentoimaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Sanna! <3 Mekin käytiin viime kesänä Keskisellä, mutta jotenkin Kärkkäiseltä on tullut tehtyä aina vähän kivempia löytöjä. Mutta tällaiset tavaratalot on sopivia kesäreissujen hömppäkohteita! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...