7.7.2014

Yksittäisistä voittajaan

Asuntomessulippujen onnekas voittaja on selvillä. Sen verran taidan kuitenkin venyttää rumpujen pärinää, että ujutan samaan postaukseen satunnaisia yksittäisotoksia Kalajoelta. Ennen kuin tsekkaat, sattuiko arpaonni kohdallesi, ihastelepas hetki loma-asuntomessujen...

...Aurinkokaari I:n betonipöytää ja Kartellin harmaita Masters-tuoleja,


Villa Vallin kutsuvaa kesäkeittiötä, 


Villa Merenguen mustaa, Eamesin RAR-keinutuolia,


Meriharakan lasilyhtyjä, 


Merikoivu 118:n katossa leijailevia rukinpyöriä,


Aurinkokaari I:n terassikombinaatiota,


ja Heikius Husin pihasaunan peilinäkymiä.


Mahtaakohan Jyväskylän asuntomessuilla näkyä samoja aineksia, vai jotain ihan muuta? Mene ja tiedä, mutta messulippujen voittaja pääsee koluamaan Äijälänrannasta joka nurkan. Voittaja on tällä kommentillaan...:...NINO!

Paljon onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! Extrakiitos Dekotalolle, joka tarjosi messuliput arvottavaksi. Messuilla nähdään! ;)8 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä kieltämättä bongannut kivoja yksityiskohtia :) Mä bongasin noita betonikalusteita useammastakin kohteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, betoni näytti olevan pop! Niin tarkasti en hoksannut katsoa, että olisko peräti ihan samanmerkkisiä olleet kaikki betonipöydät, mitä terasseilla näkyi olevan. :)

   Poista
 2. Onnea voittajalle. Hienoja yksityiskohtia olet bongannut. Jopa yllättävän moderneja mitä olen sun mausta lukenut aiemmin... :) Tuolla olisi ollut kiva käydä ihastelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, hyvin analysoitu! Varsinkin tuo Eamesin keinutuoli jopa säikäytti itsenikin, kun näytti niin kivalta! Valkoisena versiona en siitä edelleenkään kauheasti diggaile, enkä esimerkiksi Eamesin DSR-tuoleista, mutta jotain maukasta tuossa mustassa oli. Apua, mitä minulle tapahtuu! ;)

   Poista
 3. Hulppeita loma-asuntoja ja kauniita otoksia. Kiitos ja kumarrus, Äijälänranta, täältä tullaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äijälänrannasta taitaa löytyä vielä pari potenssia enemmän tyyliä ja trendejä! :)

   Poista
 4. Onnea voittajalle :) Mielettömän kauniita tuoleja ym. kuvissasi.

  Aurinkoista viikkoa!

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoleja ja muita kauniita yksityiskohtia löysin helpommin kuin hullaannuttavia kokonaisuuksia. :) Paisteista viikkoa sinnekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...