3.10.2014

Hämärtyvässä illassa

Nyt minulla ei ole kummoisempia sisustusajatuksia. Halusin vain tulla toivottamaan teille perjantaiset iltamoikat ja näyttää pari kuvaa House Doctorin Square-kynttilänjalasta. Se pääsi ensimmäistä kertaa oikeisiin töihin, kun sytytin viikonlopun kunniaksi kynttilät nurkkiin. Tykkään. ♥

Tänä talvena haluan opetella paremmaksi kynttiläkuvaajaksi. Sellaiseksi, joka ei polta liekkejä puhki, vaan joka saa taltioitua niiden tanssin. Näissäkin on jo edistystä viime vuoden pokkariräpsyihin, mutta aina voi harjoitella paremmaksi. Sitten viimeistään, jos joulupukki kuulee toiveeni uudesta objektiivista. ;)

Viikonloppu tuntuu makoisalta aloittaa, sillä töissä oli tänään hyvä perjantaipöhinä ja kotona tehty viikkosiivous loi vapautuneen tunnelman. Herkkuleipien ainekset löytyivät jääkaapista kaupassa käymättä ja miehen kanssa hörpityille päiväkahveille kaivoin pakastimesta suklaakakkua.


Viikonloppu kulunee tällä kertaa kotoillen, sillä pitkästä aikaa ei kalenterissa ole ennalta sovittuja menoja. Suunnitelmissa on siis sopivassa suhteessa lötköillä ja ulkoilla. Tiedä vaikka leffaankin eksyisi! Mitä suunnitelmia teillä on?

Kaunista viikonloppua!

Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:
 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  BLOGLOVIN  |  INDIEDAYS
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Täälläkin fiilistellään tunnelmalla :))

    Kivaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kaunista ♡ Mökkeillen menee viikonloppu, ja ehkä täälläkin harjoitellaan sitä liekkien kuvaamista :'-D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...