5.10.2014

Työhuone mietinnässä

Huonejärjestysten selkiintymisen jälkeen on meidän työhuoneessamme pyöritelty tavaroita, huonekaluja ja niiden keskinäistä järjestystä. Vielä ei ole valmista, mutta tiedän että ratkaisu on lähellä.


Vielä keskeneräisenäkin on työhuone jo lunastanut käyttötarkoituksensa, kun olen päässyt levittelemään sinne muun muassa erään ompeluprojektini (siitä vilautusta näkyi jo instassa) sekä viimeaikaisia DIY-juttuja. Se, mikä tilassa tällä hetkellä kahnittaa, on neliöiden määrä suhteessa olemassa oleviin tavaroihin. Iso työpöytä valloittaa suuren alan, ja sen lisäksi pitäisi huoneeseen mahtua sopivasti sijoiteltuna myös piano ja kitarat sekä kompakti istahtamispaikka. Näyttää siltä, että ratkaisu löytyy sahasta, johon minun olisi uskallettava tarttua.


Ehkä sahanpurut pöllyävät jo tänään, tai sitten sulattelen peliliikettä vielä hetkisen. Tulen joka tapauksessa näyttämään teille työhuonetta kokonaisuudessaan heti, kun se näyttää siltä miltä pitääkin.

Toivottavasti teillä on viikonloppu sujunut mukavasti! Me harrastimme eilen paikallista tutkimusmatkailua ja kävimme muun muassa näköalapaikan nuotiotulilla ruokailemassa ja kahvittelemassa. Kaksi leffahetkeäkin olemme jo ehtineet viettää. Tänään meillä on tavoitteena saada pihavarasto siivottua ja maalattua talvikuntoon. Sitten olisikin ulkohommat tämän vuoden osalta lähestulkoon lopussa. Nyt siis rönttösvaatteet niskaan ja pihalle.

Touhukasta sunnuntaita!


Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:
 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  BLOGLOVIN  |  INDIEDAYSEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...