25.11.2014

Himmelit, blogisiskot ja pikkarit

Heh, meinasin laittaa otsikoksi vähän raisumpaa pikkareihin ja himmeleihin liittyen, mutta ehkä on kuitenkin fiksumpaa pysyä näin tonttujen liikkeelläolon aikaan melkeinpä asialinjalla. Alusvaatteilla kun ei himmeleiden kanssa ole oikeasti mitään tekemistä, vaan sanalyhenne viittaa todellisuudessa pikkujouluihin. Sellaisiin, joita vietimme viime lauantaina Kuopiossa blogisiskojen kanssa.

Vietimme siis pitkän ja hauskan illan Nuapurissa-blogin Marun luona. Pikkujoulujen suunnitelluin ohjelmanumero oli oppitunti himmeleiden tekemisestä. Valontalon Emilia toimitti kärsivällisen käsityöopen virkaa ja sai ansiokkaasti meidät kaikki onnistumaan niin peruskuvion kuin timanttimallinkin teossa. Itse innostuin paperipillien pujottelusta siinä määrin, että olen eilisen ja toissaillan jatkanut kotona himmeliaskarteluita. Harmi vain, että pillit loppuivat kesken kun projektisuunnitelmani vähän kasvoi. No, pari iltaa taukoa ja sitten toivottavasti uusi pillilähetys tupsahtaa postilaatikkoon. Näissä postauksen kuvissa kuitenkin jo ensimakua innostuksestani.

Ajattelin ensiksi saada valmiiksi yhden tällaisen paksummista pilleistä tehdyn harjoitushimmelin ja jatkaa sitten ohuemmilla versiolla seuraavaan. Näissä paksummissa pötkylöissä jäävät liitoskohdat varsin aukinaisiksi, joten kapeammat antanevat sitten siistimmän ilmeen. En kuitenkaan malta jättää kesken tätä jytkympääkään versiota, sen voi aivan hyvin ripustaa vähän kauemmaksi katseilta, jolloin aukinaiset liitokset eivät pistä silmään. Tai sitten suhuttelen taideteoksen mattamustalla ja häivytän siten taitteista näkyvää pillin sisäpuolta. Palaan himmeliasiaan vielä tuonnempana, kunhan toivottavasti saan valmista aikaiseksi.

Pikkujouluista sen verran, että emäntä oli loihtinut meille ihanaakin tunnelmallisemmat puitteet. Oli taustamusiikit ja tunnelmavalot, notkuva pöytä ja kodikas fiilis. Uskotte varmasti, että Nuapurissa on livenä vielä moninkertaisesti kauniimpaa kuin kuvissa. Kuten on tullut todettua jo aikaisemmin, jutut soljuvat samanhenkisessä porukassa enemmän kuin luonnollisesti. Aivan kuin ikivanhojen tuttujen kanssa. ♥

Saimme tällä kertaa seuraamme kaksi uutta tuttavuutta, Villa H:n Heinin ja Punahallakon Annan. Joku voisi kuvitella että sisustusbloggaajat pyörisivät juttuineen varsin pinnallisten puheenaiheiden ympärillä, mutta kaikkea muuta. Näperrysten, kahvitteluiden ja herkkujen lomassa sivuttiin syvällisiä yhtä lailla kuin naurettiin raikuvasti. Ihan mahtavaa, että bloggailu on tuonut mukanaan tällaisen porukan! Siinä muutama blogisisko himmeleitä harjoittelemassa.Tässä linkit mukana olleiden blogeihin:


Jos sieltä ruudun takaa löytyy itäsuomalainen sisustusbloggaaja, joka haluaisit "listoillemme" ja mukaan seuraavaan tapaamiseemme, vinkkaa itsestäsi Marulle: nuapurissa@gmail.com. Uudet tutut ovat lämpimästi tervetulleita. Ja Itä-Suomihan kattaa koko tämän alueen:


Touhukasta tiistaita!


Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:   
 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  BLOGLOVIN  |  INDIEDAYS

12 kommenttia:

 1. Pitääkin pistää Marulle viestiä, olisi tosi kiva päästä porukkaan mukaan! Ihanat "pikkarit" näyttää teillä olleen :)

  VastaaPoista
 2. Himmelin tekoa olisi kyllä tosi kiva kokeilla. Nuo mustat miellyttää silmä kovasti. :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että saat lisää pillejä :) Teillä on kyllä ollut ihana ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oli pakko tilata lisää. :D Oli kyllä ihana ilta, tosi onnessani olen että bloggaaminen on tuonut tällaista elämään. <3

   Poista
 4. Kärsivällinen käsityönope vois olla se seuraava ammattini ;) Kiitos seurasta, odotan innolla mitä saat pilleistä aikaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun uutta urahaavetta kehittämään! ;) Kiitos itsellesi, koitan saada valmista aikaiseksi ja vieläpä raportoituakin siitä! :D

   Poista
 5. Sustahan näyttää kehkeytyvän oikea himmelihirmu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän huvittuneena olen itselleni naureskellut, kun niin innolla olen näitä nyt värkertänyt. :D

   Poista
 6. Vau! Tosin arvasin, että sinä innostut tästä täysin ja olet meistä ensimmäinen joka saa homman valmiiksi. Olet niin ihailtavan touhukas! :) Jään Emilian tavoin innolla odottamaan lopputulosta.

  Oli tosi ihana nähdä! <3 Ilmoittele kun piipahdat Kuopioon. Käväistään vaikka kahvilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku ihme touhuvaihde on kyllä kieltämättä taas päällä. :D Mies jo vähän katsoi, että eikö hommaa voisi hetkiseksi rajoittaa. x)

   Oli ihana nähdä, ja upea emäntä olit. <3 Palataan taas! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...