10.11.2014

Klipsimagneetit

Pienet arjen apurit ansaitsevat välillä omia postauksiaan. Niinkuin nyt nämä Granitista hankitut, parin euron klipsimagneetit - aivan huippuja!

Voisi sanoa, että suutarin lapsella ei ole kenkiä. Sillä vaikka aikoinani toimin vuosia pankkitätinä opiskeluiden ohessa, en ole suostunut siirtymään E-laskukauteen; jos suinkin mahdollista, haluan kaikki laskut paperisina tarkasteltavaksi. On paljon konkreettisempaa pysyä kärryillä tuhlailuistaan. :) Siksipä meillä onkin aina vähintään muutama paperilasku jääkaapin ovessa odottamassa palkkapäivää. Tavallisilla magneeteilla ne ovat vähän kömpelöitä kiinnitettäviä eivätkä pysy välttämättä kovin suorassakaan. Mutta näillä klipseillä - johan nakottavat nätisti!

Kuvissa en tahtonut ilahduttaa teitä laskuilla, vaan leikkasin klipseihin kiinni pari printattua, mustavalkoista kuvaa. Klipsejä voi siis ehdottomasti käyttää sisustamiseenkin: sisustuskuvien ja -korttien kiinnittämiseen. Magneetti vaikuttaa näissä erittäin vahvalta ja klipsi napakalta, joten uskon apureiden kestävän käyttöä hyvin.

Kätevää maanantaita!


Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:   
 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  BLOGLOVIN  |  INDIEDAYS

18 kommenttia:

 1. Onpas näppärän oloiset! Tavalliset jääkaappimagneetit voi olla kivan näköisiä, mutta turhan usein esimerkiksi ohi pyyhältäessä paperit ja kortit lentelee ympäriinsä, kun magneetti pettää. Eikä niitä tosiaan saa kovin suorassa pysymään. Nämä näyttää oikein kivoilta ja toimivilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tavallisen magneetin alle ei kovin montaa paperia voi laittaa, näissä sen sijaan pysyy napakasti pienet pinkatkin! :)

   Poista
 2. Nuo on niin näppärät klipsit! Itselläni on yksi ja haluaisin lisää...

  VastaaPoista
 3. Nuo on kivoja, tosin ensin luin että kipsimagneetit ja ihmettelin että missä ne tässä kuvassa luuraa ;)

  VastaaPoista
 4. Tyylikkäät magneetit. Olen kaivannut meidän keittiöön myös jääkaappia että saisi laittaa jotain kivaa oveen, mutta meidän jääkaappi-pakastin on integroitu kalusteisiin, joten siihen ei magneetit tartu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sinun pitää laittaa jonnekin metallitaulu johon magneetit kiinnittyisi. :)

   Poista
 5. Kätevät, ja vielä tyylikkäätkin! :-D

  VastaaPoista
 6. Hauskat! Miksiköhän ihmeessä en ostanut meillekin näitä?! Meilläkin aina jääkaapinovessa heiluu kaikkia tärkeitä lippusia, nämä olisivat olleet kätevämmät (ja hienommat) kuin perus kissa-magneetit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisit ihmeessä sinäkin hankkinut näitä! Mutta hei, sulla ei ole älyttömän pitkää hakumatkaa, seuraavalla Helsinki-reissulla sitten. :)

   Poista
 7. kivalta näyttävät!! sopisivat myös omaan jääkaappiini, joka näyttää kyllä aika surkealta noiden teidän versioiden jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minä olen ollut tosi tyytyväinen meidän koneisiin. Pinta on tuollaista karheaa rosteria, johon ei sormenjäljet tartu - huippuhelppo pitää siistinä! :)

   Poista
 8. Nuo on niin käteviä, mulla löytyy aivan samoja kotoa, ihan parhaita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...