29.11.2014

Paljastus

No okei. On se meilläkin. Tämän syksyn kausikuningatar, kuusi paperipussissa. Monet esittelevät nyt jopa vitsikkäästi selitellen omia trendikuusiaan, mutta mitä suotta. Ei näitä blogimaailman ulkopuolella oikeasti kovin monessa kodissa ole ja meilläkin tämä oli ensimmäinen. Ja mitäpä se haittaisi vaikka kaikista Suomen kodeista löytyisi kuusi paperipusseineen, jokaisella kun on se ainut oma koti sisustettavanaan, paikka jonne voi ympätä trendin toisensa perään ja joka silti säilyy yksilöllisenä ja asujiensa näköisenä. Viime talvena pidin pikkuista metsäkuusta puhdistettuine juurineen sylinterimaljakossa, tämän vuoden juttu saa olla sitten paperipussit.

Kasvatettu huonekuusi on mielenkiintoinen rimpula. Ensi näkemältä pidin sitä rujona, mutta nyt se näyttääkin kiltiltä, jopa vaatimattoman modernilta. Koristella en sitä aio, vaan kuusi saa ilahduttaa silmää ihan tuollaisenaan. Toivottavasti muistan kastelun... Tämä yksilö on asunut meillä jo useamman viikon, mutta on vältellyt kameraa ansiokkaasti. Kaverikseen se on sittemmin jo saanut kolme metsäkuusen taimea, joita olen jakanut talon pienempiin huoneisiin sitä mukaa kun joulusiivoukset ovat valmistuneet.

Iloa lauantaihin!


Deko 133 -blogia voit seurata myös täällä:   
 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  BLOGLOVIN  |  INDIEDAYS


25 kommenttia:

 1. Hyvin kirjoitettu! Kuusi on sievä <3 Meinasi muuttaa meillekin tuommoinen, mutta keksinkinkin sitten muuta vihreää. Pitäisi ehtiä kuvamaan blogiin kaikenlaista, sitä se meidän vihreäkin vielä varttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaapas oitis, odotan mielenkiinnolla että mitä olet keksinyt! :) Männynoksatkin olisivat kivoja, mutta jospa teen niistä itselleni teeman ensi vuodeksi!

   Poista
  2. Juurikin mäntyä löytyy meiltä! Enkä vieläkään ole ehtinyt kuvata niitä :D

   Poista
 2. Heh, nauratti oikein tuo teksti :) Niin osuvasti kirjoitettu! Itsekin kovasti toivoisin meille tuollaista pientä huonekuusta - paperipussiin tottakai. Ja mitä väliä sillä sitten on, vaikka niitä tosiaan joka kodissa olisi. On joulukuusiakin - niitä ihan tavallisia - aika monessa kodissa aattona esillä. ;) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, hyvä pointti tuo, että onhan ne isommat kuuset vielä suositumpi trendi jota ei selitellä tippaakaan. :D Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. Ei ihmekään, että kuusi löytyy lähes jokaisesta blogikodista, onhan se niin kaunis! Viime vuosina minullakin on ollut metsästä haettu (siis pöllitty...) pikkukuusi, olisin sen tehnyt tänäkin vuonna, mutta en ole saanut aikaiseksi lähteä etsimään sopivaa metsää (ja sitä kuusta) tästä uudelta asuinalueeltani. Niinpä minullakin on tänä vuonna tuo ihastuttava huonekuusi. Mutta EI paperipussissa kuitenkaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VIime vuonna kuopaisin pikkukuusen omalta tontilta, mutta nyt ei löytynyt sopivaa - sain kolme sitten äidiltä. :) Voi, sinähän olet repäissyt kun olet paperipussiton kuusellinen! ;)

   Poista
 4. Meille tuli kummituspuu - samanlainen blogikasvi :P Mutta minä siitä pidän, joka onkin pääasia.
  Upea tuo kuusi! Ja sopii myös teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ydinasia onkin vain se, tykkääkö jostain trendistä itse. :) Voisin kyllä haaveilla kummituspuuta meillekin, ovat nekin niin suloisia! <3

   Poista
 5. Oo, mäkin harkitsen tuommoisen huonekuusen hankkimista. Toisaalta oikea pieni joulukuusikin voisi olla ihana. Onneksi on vielä hieman aikaa pohdiskella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä parasta, nämä eivät ole kalliita investointeja! :)

   Poista
 6. Meil kans kotiutui toinen muutama päivä takaperin ;))

  VastaaPoista
 7. Kyllä munkin pitäis tuollainen vaan meille hakea. Niin kaunis <3

  VastaaPoista
 8. Nätisti pieni kuusi vihertää! Meille tuli myös pieni kuusi asumaan cooleriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teidänpäs yksilö on päässyt jännään paikkaan asustelemaan! :)

   Poista
 9. Hyvä kirjoitus! Nautitaan ihanista kuusistamme! :-D

  VastaaPoista
 10. Hauskasti sanottu, että kuusi näyttää kiltiltä :) Siltä se todellakin näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä sitten, miltä tuhma kuusi näyttäisi, mutta tämä on ainakin kiltti. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...