26.1.2015

Herätys, maanantai!

Jos viime viikko alkoi tuskaisissa tunnelmissa, niin viikonloppu tasoitti tilannetta loistavasti. Instaa seurailevat tietävätkin, että pakkanen huiteli täällä viime viikolla 34 asteessa. Sen myötä meillä oli auto-ongelmia, niin minun kuin miehenkin kulkupeleissä - näyttää olevan jokin kirjoittamaton sääntö, että automurheet tulevat aina porukalla. No, ei onneksi mitään suurempaa, ärsyttävää pientä vain. 

Viikonloppu korvasi alkuviikon harmia olemalla ihan huippu. En muista, milloin viimeksi olisi ollut niin monta kivaa asiaa mietittävänä ja jännitettävänä kuin nyt, paljon mukavia juttuja tiedossa. Kaiken lisäksi vapaapäivät sisälsivät aktiivisia, monipuolisia ja virkistäviä puuhia. Sunnuntai oli yltiösosiaalinen kun vierailimme, kuulimme ja näimme ystäviä ristiin rastiin. Sanoinkin miehelle, että tällaisen viikonlopun jälkeen tiputaan korkealta ja kovaa arkeen (toivottavasti ei kuitenkaan ihan rytisten).

Näiden kuvien lipasto on se, jota mies meinasi myydä ja jonka takia tirautin kyyneliä. Alkukuvan vekkari on aito vanhus, ukin peruja ammoisilta ajoilta. Toimiikin vielä mainiosti vetämällä, mutta tikitys on niin hurjan kovaääninen, ettei kelloa pysty pitämään toiminnassa. Mitenköhän ihmeessä tuollaista on kestänyt kuunnella entisaikojen pienissä tuvissa ja kammareissa?

Meillä päästään olohuoneen takan vierestä vierashuoneeseen, josta kuvanäkymät nyt ovat. Takan toisella puolella on jokusen kuukauden ollut tuo valkoinen penkki, mutta sen paikalle on odotettavissa kenties jotain muutosta - voi olla, että penkille pitää keksiä kohta uutta paikkaa. Tämä on kuitenkin vielä "Ehkä"-osastoa, joten tarkemmin en tohdi vielä vihjata.

Viikon alku vaikuttaa lupaavalta, sillä saan tänään kotiinviemisiksi tuoreen ruisleipäsatsin. Huomenna meillä on Dekotalon kaksivuotistarkastus, eli käymme työpäällikön ja valvojamme kanssa läpi talossa asumisen aikana ilmenneitä pikkukorjauksia. Paljoa niitä ei kyllä ole. Tuntuu jännältä ajatella, että raksa-ajan päättymisestä on kohta jo kaksi vuotta, härreguud! Tämä ilta meneekin siis valmistautuessa huomiseen, sitä ruisleipää nakertaen. Mitäs teidän viikkoihinne kuuluu?

Antoisaa maanantaita!


16 kommenttia:


 1. Tsemppiä tähän viikkoon hurjasti <3

  i h a n i a kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa maanantaita myös sinne <3 Viikonloppuna sai kyllä saikata autojen kanssa tääläkin, vaikka pakkasteita ei ollut kuin 20... Se on kyllä mukava yöllä kahdelta huomata, että auto ei lähde käyntiin :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, ei tosissaan ole mukava varsinkaan yöllä peppuroida auton kanssa! :/ Jospa nämä kelit olisivat jo puolensa näyttäneet, eikä tarvitsisi enää autojen niissä kituutella. :)

   Poista
 3. Tsemppiä viikkoon ja kiva, että mukavia juttuja mahtuu joukkoon!

  Meillä on myös sellainen viikko edessä, että päässä pyörii jo nytten! Eihän siinä muuta voi, kun mennä vaan mukana ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, mennään kun menoja on, täysillä mukana! :)

   Poista
 4. Ihanaa maanantaita <3 tuo lipasto on kaunis ja itsellä harmittaa kovasti että myin aikoinaan omani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin tuon kohdalla kuumeisesti sitä, laittaisiko maalia pintaan.. Hmm... :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia ♡ Onneksi nyt lauhtui, kulkee tuo kaksipyöräinenkin paljon jouhevammin! :-) Ihana kello ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrr, hattua kyllä nostan sinulle pyöräilystä! Itse olen sellainen vilukissa, ettei tulisi mieleenkään kispailla talvella! :)

   Poista
 6. Onpa siellä ollut kova pakkanen. Meillä on viiime vuosina ollut tosi lauhaa. Ennen oli kovia pakkasia, mutta nykyisin 15 astettakin tuntuu jo liian paljolta :) Meillä on mummulassa ollut iso kaappikello, joka lyö aina tasatunnein. Mietin myös, että miten siellä kukaan pystyi nukkumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen parin asteen pikkupakkanen olisi juuri sopiva, kunhan aurinko paistaisi. :) Joo, ne vanhat kaappikellot! Ukki teki niitäkin itse, mutta en muista miten kovasti ne tasatunnein löivät - olisiko jopa ollut pelkkä pieni kilahdus? Mutta sellaisten kanssa ei nukkumisesta kyllä helppoa tulisi, jos löisivät aina kunkin tuntimäärän verran. :)

   Poista
 7. Kivan näköistä. Vai on siellä lipasto mietintöjä mielessä. Mullakin on käynyt mielessä poikien huoneen lipaston myynti ja voi jopa olla, että jos tulee muutto niin myyn sen samalla. Vaikka toisaalta se on tosi kiva. Tuo kello on kyllä niin symppis. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vähän tuunasin tuota valkoista penkkiä ennen joulua, mutta sen voisin kyllä laittaakin myyntiin, jos tilalle tulee uutta. :)

   Poista
 8. Aikakoimet pakkaset! Täällä etelässä lumesta ei tietoakaan. Tänäänkin mittari näytti nollaa ja ulkona kamala loskakeli. Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, täällä taas on hurjat kinokset! Niin se vaan Suomi osoittaa olevansa piiiiitkä maa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...