20.1.2015

Hyvän sisustusprintin salaisuus - mikä se on?

Olen alkuvuoden aikana tiedostanut tarpeen panostaa muutamaan mustavalkoiseen sisustusprinttiin. Olohuoneemme huutaa niitä; olen riisunut seiniltä paljon entistä ja ne ovat nyt aika paljaat. Hyvän julisteen löytäminen ei kuitenkaan ole yksinkertainen tehtävä, sillä sen pitäisi täyttää monet edellytykset: olla mielenkiintoinen mutta tarpeeksi rauhallinen, sulautua muuhun sisustukseen ja samalla nousta siitä esille, miellyttää omaa silmää olematta kuitenkaan liian nähty.

Tässä etsiskellessäni olen huomaamattani ajautunut esimerkiksi muutamiin tanskalaisiin printtiputiikkeihin, sillä Suomesta en yksinkertaisesti löydä tarpeeksi mukavia vaihtoehtoja. Hurjaa hoppua en halua julisteiden löytymiseksi asettaa, sillä kiirehtiminen toisi vain ihan turhaa painetta. Olkoot seinät nyt hetkisen paljaampina.

Mustavalkoiseksi olen halunnut rajata hakemani värimaailman ihan sen vuoksi, että muuta en osaa nyt kehyksiin kuvitella. Tiedän, että moni teistäkin liputtaa mustavalkoisten seinäilojen puolesta, joten ajattelinkin hyvin vuoksi tehdä epätieteellistä pikkututkimusta siitä, millainen kaksivärisyys teitä miellyttää. Joten:


Millainen on sinun unelmiesi printti? Sisältyykö siihen näitä elementtejä, vai jotain ihan muuta mustavalkoista? Olisi hauskaa ja mielenkiintoista kuulla teidän kuvailujanne täydellisistä sisustusjulisteista. Mikä siis on hyvän sisustusprintin salaisuus?

Narskuvaa päivää, meillä on 28 astetta pakkasta! Hrr!24 kommenttia:

 1. AH, mä niin rakastan noita sivellinvetoja!!! Beautiful!

  VastaaPoista
 2. Vaikea kysymys itse asiassa...hmm...ehkä sivellinvetoja sanoisin mäkin! Tyylikäs blogi sinulla, jonne löysin mutkan kautta. Ihastuin ja jäin :) Tervetuloa vastavierailulle! http://villamurunen.blogspot.com. Terkuin Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mukavaa että löysit tänne! :) Pitääpäs tulla kurkkimaan Villa Muruseen!

   Poista
 3. Onpa kiva uusi blogilöytö! Selailin postauksia taaksepäin melkolailla ja siinä vierähtikin hyvin lounastauko ;)
  Mä oon ehkä abstraktin kannalla, jotenkin sisustusjulisteen tulis tuoda joku säväys ympäristöönsä, joku juju tai lisä. Kai se on siinä mielessä niinkun taide että jos se jotenkin säväyttää tai puhuu niin sit se on hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tervetuloa lueskelemaan! :) Joo, jonkinmoinen juju julisteessa on tarpeen - se onkin sitten eri tarina, mikä itse kullekin on se "the thing". ;)

   Poista
 4. Tämä on itsellekin aika mysteeri ja itsellä ei olekaan yhtä vastausta olemassa. Se on vaan se.kun osuu silmään, saattaa jopa olla kaikkea muuta kun ajatellut :) mutta kirjaimet toki on kova sana tai lyhyt lause. :)
  Toivottavasti löydät pian omasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen minäkin luotan, että kun löydän sen oikean, se kolahtaa. :D

   Poista
 5. Samaa olen pohtinut. Joskus ei etsimälläkään löydä haluamaansa, ja sitten osuukin silmiin jotain kivaa sattumalta. Välillä taas joutuu soveltamaan laittamalla julisteeksi jotain sellaista, joka on tarkoitettu ihan muuhun käyttöön. Etsintä käynnissä täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, monesti tosiaankin käy niin, että etsimänsä löytää sitten kun sitä ei aktiivisesti metsästä! Pitäisi varmaan ottaa kyseinen taktiikka nytkin käyttöön! :)

   Poista
 6. Joku osuva lause olisi oma suosikki. Itse olen valokuvien kannattaja ja tykkään hyvillä otoksilla sisustaa seinät. Ainoa huono puoli on se, kun hyvät ja julkaisukelpoiset otokset on harvassa tällaisella tumpelokuvaajalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja sitten vielä kun itse ottaa oikeastaan vain sisustuskuvia kotoa, niin niistä ei oikein seinälle asti ole teetätettäviksi. :D

   Poista
 7. Muhun iskee kaikki epäloogiset ja merkityksettömät ripsut, joissa on kirjaimia ja numeroita. Ja vähän vinksin vonksinkin voivat olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jokin jännä viehätys niissä suloisesti sekaisin olevissakin printeissä on. :D Mutta erityisesti kirjaimet ja numerot uppoaa tännekin.

   Poista
 8. Täällä painitaan samoissa ongelmissa! Vaihtelen aina kehyksiin itsetehtyjä suherruksia, koska en ole löytänyt mistään täydellistä. Minusta siinä pitäisi olla jotain monimutkaista abstraktia ja vaikkapa hahmojakin. Jotain niin monimutkaista, että se näyttäisi jo yksinkertaiselle. Helppo homma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Minäkin olen mieluummin tehnyt/tulostellut itse, kun sopivia ei ole löytynyt. :D Ää, onko meillä tosiaan liian vähän valikoimaa näillä huudeilla? ;)

   Poista
 9. Hei,

  Tervetuloa lisäämään blogisi Suomalaisten blogien linkkilistaan osoitteessa:
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html

  Valoisaa kevättalvea, Karolina KOTI-blogista

  VastaaPoista
 10. Aika pahan pistit. Itse en osaa laittaa seinälleni mitään kirjaimia, merkkejä tai numeroita, varsinkaan, jos niillä ei sinänsä ole mitään merkitystä taustalla. Aika hyvän kombon saisi, jos juliste olisi hahmoja sisältävä, mutta kuitenkin esittävä abstrakti ja vaikka sivellinvedoilla toteutettu. :D Niinkuin huomaat, yhtä vaikea asiakas täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mahtava kuvailu kombosta, noilla aineksilla ollaan jo lähellä täydellistä! :) Minä taas olen ainakin toistaiseksi hurahtanut myös niihin kirjaimiin, merkkeihin ja numeroihin. Jännä nähdä, milloin mieli muuttuu jos muuttuu. ;)

   Poista
 11. Itse olen etsinyt täydellisiä julisteita jo pitkään, mutta en ole löytänyt kuin yhden valmiina. Saanan ja Ollin Maailman synty tuli meille ja se on täydellinen. Sille parin etsiminen taas on ollut ihan mahdotonta. Tästä suivaantuneena kävin suunnittelemaan omia printtejä ja tarkoitus on tehdä useampia nimenomaan kollaasiksi sopivia tämän vuoden aikana. Aion myös käydä niitä myymään joten vilkaise blogiini www.sweetlivingandthings.blogspot.fi jospa ne miellyttäisi myös sinun silmää :) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavia printtejä olet suunnitellut! <3 Itse asiassa minullakin on ollut pienenä ajatuksena väkertää muutama kuva itse - katsotaan, mitä saan niistä väkerrettyä! :) Mutta tarjonta Suomessa on liian vähäistä, ehdottomasti. Mukavaa viikonloppua sinne! <3

   Poista
 12. Nuo kaikki sun esittelemät elementit kuuluu hyvään printtiin ja tällä hetkellä mua kiehtoo erityisesti siveltimenvedot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun löytäisi sellaisen printin, johon olisi yhdistetty nuo kaikki! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...