28.1.2015

Lukuvaloa

Makuuhuoneessamme ei ole tapahtunut pitkään aikaan suurempaa muutosta. Toisella puolella sänkyä vieraili kuukauden ajan pikkuinen kuusi, mutta heitin sen viimein viime viikolla pöpelikköön. Puun paikalle siirsin jemmaamani työvalon, Ikean mustan Forsån.


Tajusin tuossa, että tämähän käy hyvin yhteen aiemman Flos-postaukseni kanssa, sillä Forså on vähän kuin Flosin pikkuveli; samaa ideaa pienemmässä ja edullisemmassa paketissa.

Lukuvalolle on tarvetta, sillä iltaisin mies ei pidä makkarin täysvalaistuksesta ja minä taas kaipaisin pientä valolänttiä viereeni. Tässä onkin nyt muutamana iltana ollut kiva herkutella aina pari sivua kerrallaan tuoreimmilla sisustuslehdillä. Kirjoja en uskalla talvisaikaan ottaa luettavaksi, sillä en pysty lopettamaan niitä ajoissa, hyvä jos aamuyölläkään. Huono kombinaatio työaamujen kello kuuden herätyksen kanssa - kesälomalla sitten.


Makuuhuoneen(kin) osalta on vaikka minkälaista sisustushaavetta. Sängynpäädyn uudistamista, valaisinpäivityksiä, taulu-unelmia... Vaihdoin ikkunaan kokovalkoiset verhot, mutta muut muutokset ovat toistaiseksi vain muhivia haaveita. Järjestyksen puolesta olen mietiskellyt, millainen mullistus olisi kääntää sängynpääty vastaseinälle. Auringonvaloa saisi katsella aamupäivisin pidempään, mutta sitten telkkari näkyisi eteiseen. Hmm. Pitäisi olla isompi kaappi, johon telkun saisi piiloon!

Eilinen vuositarkastus meni oikein leppoisasti. Fiksauslistalle laitettiin sellaisiakin pieniä juttuja, joita emme itse olleet edes huomanneetkaan. Korjauskohteiden läpikäymisen lisäksi taisi mennä enemmän aikaa kahvitteluun ja maailmanparantamiseen. Dekotalon asiakaspalveluun ei voi olla kuin tyytyväinen, meidät on nimittäin huomioitu koko matka todella hyvin. On sellainen tunne, että meille on todella haluttu tehdä ja tehty hyvä koti - mistään ei ole joutunut tinkimään ja kaikki mahdolliset kommervenkit on hoidettu tyylipuhtaasti. Maksettu mainos tämä ei ole, vaan olemme oikeasti mielissämme siitä, että talotoimittaja tuli valittua aikoinaan näinkin nappiin.

Millaisessa valaistuksessa te köllöttelette iltaisin?

Kivaa keskiviikkoa!


12 kommenttia:

 1. Mulla on tosi himmee roikkalamppu lukuvalona!! On kyllä toiminut hyvin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin olisi roikkavalo vierashuoneessa, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia siihen lamppua. x)

   Poista
 2. Tuo on kyllä juuri sellainen mitä olen itsekin etsiskellyt! Ikea onkin ainut paikka, mistä en ole edes tajunnut sellaista etsiä. Nimittäin kirppareita myöten olen kolunnut kaupat läpi. Kiitos siis vinkistä! Tää lähteekin tilaukseen samantien :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä ihana valo! :-) Kelpaisi tännekin :-)
  Olen muutenkin kahden vaiheilla makkarin valojen kanssa, toisaalta haluan yöpöydälle valot, toisaalta en. Olen asiaa nyt miettinyt pitkään, enkä pääse loppu tulokseen :-D

  Meillä on sängynpäädyssä tunnelmavalot ja sitten Annon paperivalo sarja on myös makkarissa, niillä mennään pitkälti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitäisi kaikkinensa investoida kodin valaisimiin, varsinaisia tunnelmavalaisimia meillä ei juurikaan ole! Valot kun toisivat sellaista sopivaa kodikkuutta. <3 :) On vain kovin hankala löytää mieleistä, jalkalamppuja etsiskellessä varsinkaan! :D

   Poista
 4. Ihana valaisin! Pikkuvalaisimen valossa minäkin iltasatuni luen :)

  VastaaPoista
 5. Nätti valaisin <3 Kelpaisi meillekin oikein mallikkaasti. Hihitytti tuo kirjojen lukemattomuus syy! Minä aina luen aamuyöhön ja sitten väsyttää töissä. Hyvä, että tarkastus meni hyvin, ilo kuulla että talotoimittajan valinta osui nappiin! Tyytyväinen olen minäkin meidän talotoimittajaamme Sami-taloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun kesäisin innostun, voi kirjan kanssa mennä aamuviiteenkin - ei sovi ollenkaan näiden arkiherätysten kanssa! :D Heh, minä jo vähän katselin, millainen Dekotalon malli sopisi jo seuraavan raksaprojektin pohjaksi! ;)

   Poista
 6. Hyvin sopii teille. Tykkään itse myös tästä valaisin mallista :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sike! :) Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kekseliäs valaisin. :) Kivaa viikonlopun loppua sinnekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...