22.3.2015

Lifestylenordic

Moikka! Tänne taisikin tulla se hiihtoloma vähän viiveellä, tai sitten pääsiäisloma etukäteen. Vietin tällä viikolla nimittäin lähes viisi tietokoneetonta päivää, voitteko kuvitella! Myös kamera ja sosiaalinen media olivat pieniä poikkeuksia lukuunottamatta hyllyllä. Älyttömän vapauttavaa, pitäisi ottaa tällaisia jaksoja useamminkin. Toki tämä on heijastellut viikon blogiaktiivisuuteenkin, mutta en ota sitä negatiivisena asiana, päinvastoin.

Nyt kun harjoitellaan taas yhteistyötä läppärin kanssa, kokosin teille kännykkäkuvia äskeiseltä Oulu-reissultamme. Olenkin jo esitellyt sieltä tuomisiani, mutta haluan postata kuvia Oulun ihanimmasta sisustusputiikista, Lifestylenordicista.

Putiikki sijaitsee veden äärellä, aittatorin punamultaisessa AITTA 10:ssä. Toistaiseksi en ole törmännyt missään idyllisempään sisustusputiikin sijaintiin, joten täällä kannattaa piipahtaa jo pelkästään tunnelmankin vuoksi.

Lifestylenordicin valikoimassa on mielestäni parasta tanskalaiset sisustustuotteet, joiden perään olen kova oikomaan käsiäni. Skandinaavisen selkeä värimaailma ja herkullinen esillepano saavat viipymään putiikissa tavanomaista pidempään - itse teen täällä aina vähintäänkin kaksi kierrosta kerrallaan, jotta kaikki ihanat tuotteet tulevat varmasti bongattua ja syötyä silmillä.Olen blogitaipaleeni aikana postannut yhdestä jos toisestakin putiikista tai kauppakierroksesta. Näistä on hyvä kerrata itsenikin, että mistäs löytyi ja mitä. Toisaalta uskon, että putiikkipostauksista irtoaa vinkkejä lukijoillekin. Kävin nopeasti läpi arkistoani ja heitän tähän vielä linkkejä muihin tekemiini sisustuskauppapostauksiin. Kesälomaan ei ole enää hurjan pitkä aika, ja luulen että siellä käy jo jonkun muunkin mielessä se, mihin tulevana suvena reissuja tähtäillään ja millaisia tärppejä sieltä saattaisi löytyä. Tässä siis muutamia vinkkejä:


Mutta hei, kertokaas mitä teille on tällä viikolla kuulunut? Keväisiä ajatuksia? Suuntaan pian taas lukemaan ja kommentoimaan muidenkin blogipostauksia. Sitä ennen aion vielä kuitenkin jännittää tänään miehen jalispelissä ja kuvailla seuraavaa postausaihetta. 

Kivaa sunnuntaita! ♥


9 kommenttia:

 1. Tuo on liike jota aina ihailen postauksissa :) jos vaan suunta tuonne päin niin on kyllä ehdoton kohde :) sieltä löytyy monta suosikki merkkiä <3

  Iloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Lifestylenordic on minunkin listallani, jos Ouluun tulee asiaa. Ihanalta putiikilta vaikuttaa. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Olen kuullut tästä putiikista ja aivan ihania kuvia sinäkin olet räpsinyt! Loma on siis ollut onnistunut teillä :) Hienoa!

  VastaaPoista
 4. Tänne putiikkiin ehdottomasti haluaisin päästä joku päivä <3
  Kiitos vinkeistä ja mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos koskaan eksyt Ouluun, niin ehdottomasti kannattaa laittaa käyntilistalle! :)

   Poista
 5. Näyttää tosi ihanalta paikalta vaikken ole koskaan käynyt! Niin ja kiitos muista linkeistä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...