13.4.2015

Ilahduta bloggaajaa + FACTORY-arvonnan voittaja

Blogeissa on kiertänyt talven aikana haaste, jossa on tarkoituksena ilahduttaa bloggaajakaveria haluamallaan tavalla: esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa on voinut myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä.

Itse olen saanut haasteen kahdesta blogista, Stella Vanilja -blogin Seijalta sekä Syhinä-blogin Syhiltä. Kiitos, naiset! ♥ Blogimaailma on näyttäytynyt vuosien aikana ainakin tämän ruudun taakse kovin ihanana: jokaiseen postaukseen ilmestyy kerta toisensa perään kannustavia, iloisia, tsemppaavia ja ilahduttavia kommentteja. Jollain tapaa toteutamme tätä haastetta siis jatkuvasti.

Ennen pääsiäistä oli postilaatikkoon tupsahtanut lähetys Seijalta. Kirjekuoresta paljastuivat nämä ihanat paperipussit - olin aivan häkeltyä! Niin valloittavia, että iskevät tämän emännän sisustussuoneen kyselemättä. Kyllä sisustaja toisen tuntee! Haasteen sääntöjä haluan soveltaa nyt sillä tavalla, että uusien haastettujen sijaan aion ilahduttaa Seijaa ja Syhiä takaisinpäin. Molemmat ovat valloittavia blogisiskoja, jotka jaksavat ahkerasti kommentoida postauksiini ja tuoda iloa Deko 133 -blogiin jatkuvalla syötöllä. Kiitos muruset! ♥

Haasteen saa tästä kuitenkin napata kuka vain - olkaamme kannustavia toisiamme kohtaan ja ilahduttakaa toisiamme positiivisesti. Niin blogimaailmassa kuin ylipäätäänkin toisten ihmisten kanssa toimiessamme. :)


Teitä varmasti kiinnostaa myös FACTORY by Tarja Ritari Design -tuotteiden arvonnan lopputulos? Arpajaiset olivat huikea menestys - kiitos siis kaikille teille jotka kävitte kommentoimassa, osallistumassa ja ihastelemassa FACTORY-malliston uutuuksia. Mikäli arpaonni ei nyt suosinut, niin tuotteiden jälleenmyyjät löytyvät täältä. Ajankohtaista uutis- ja kuvavirtaa löytyy TRD:n FB-sivuilta, klik!

Voittajaa odottaa jo valmiiksi pakattu lähetys, joka sisältää uudella painokuviolla kaksi pellavaista keittiöpyyhettä, harmaan ja valkoisen. Voittaja on tällä kertaa Riia! Paljon onnea! Laitelepas minulle sähköpostia (deko133@hotmail.com) niin saadaan paketti matkaan. :)

Keväistä viikkoa!

P.S. Huomisiltaan asti on aikaa osallistua vielä SIISTI-arvontaan, jossa palkintona on Cilla's saippuaperheen tuotepaketti. Kipinkapin siis arvailemaan tuoksuja ja osallistumaan! KLIK!

11 kommenttia:

 1. Miten kauniisti kirjoitit! <3 Kiitos kiitos kiitos! <3 Täällä saan silmäkulmia pyyhkiä herkkänä! Sanat eivät nyt riitä... <3 Kiitos!

  Tosi mukava että pussit olivat mieluiset :-) Täälläkin ovat kovassa käytössä :-)

  Onnea voittajalle! :-)

  Mukavaa ja aurinkoista viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus ihanalta blogisiskolta! <3

  VastaaPoista
 3. Tuo ilahduttamisasia on kyllä niin totta. Minä ainakin saan niin paljon voimaa ja iloisuutta teistä ihanista blogisiskoista, ilman postipakettejakin. Pelkät kannustavat ja iloiset kommentit omassa blogissa täyttävät tuon tehtävän. Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo pelkkä hymynaama on kannustava ja kiva kommentti! :) Tämä harrastus on kyllä mitä positiivisin! <3

   Poista
 4. APUA! Minäkö?! Kiitos kiitos kiitos, olen sanaton! <3 Juoksen heti kirjoittamaan sähköpostia! :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita nuo pussit ovat! Kerrassaan upeita ja niin kauniisti olet ne kuvannut. Blogisisko todellakin toisen tuntee <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...