15.4.2015

SIISTI // Arvonnan voittaja

Voi juku, miten innokkaasti osallistuitte arvailemaan Cilla's saippuaperheen uutta SIISTI-tuoksua! Kommenttejanne oli mielenkiintoista lukea ja ne antavat takuuvarmasti lisäideoita Cillan tuleviin tuotekehittelyihin. Suuri kiitos, olette huippuja. :) Huippu on myös onnettaren suosikin palkinto:

Ennen voittajan julkistusta en voinut olla leikkimättä pientä hetkeä kuvankäsittelyohjelmalla. Teitä varmasti kutkuttaa tietää, että mikä mahtaakaan olla tämän hehkutetun SIISTI-yleispesusuihkeen uusi tuoksuyhdistelmä? No, tässä se tulee:

Sitruunaa ja rosmariinia olivatkin jotkut teistä veikanneet, mutta kukaan ei tainnut arvata niitä yhdistelmänä.
 
Sitruunan ja rosmariinin eteeriset öljyt raikastavat tehokkaasti huoneilmaa, ne piristävät mielialaa ja rosmariinin tiedetään jopa lisäävään keskittymiskykyä. Näitä ominaisuuksia olisin tarvinnut toissa iltana enemmän kuin kipeästi. Satuin nähkääs tupsauttamaan takkatulta poltellessa savut sisälle, kun ajatuksissani rykäisin liesituulettimen samaan aikaan päälle. (Heh, mitäs meni mies tekemään niin pahanhajuisia nuudeleita!)

Mutta hei, voittajaan siis! Saippuaperheen tuotepaketin onnellinen omistaja jätti kommentin nimimerkillä Sanni! Hurjasti onnea! Laitapas minulle sähköpostia (deko133@hotmail.com), niin saadaan toimitus lähtövalmiuteen.

Jos arpaonni ei nyt omalla kohdalla potkaissut, niin ei hätää! SIISTI tulee markkinoille huhtikuun loppuun mennessä. Voit siis tilata omasi Cilla's nettikaupasta tai tarkistaa Cilla's tuotteiden jälleenmyyjät täältä.

Kivaa loppuviikkoa!


7 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Mä luin AnuElinan blogista, että menet indien päivätapahtumaan, muttet bileisiin! Buuhuu! Mul taas just toisinpäin!En valitettavasti pääse päivällä, mutta illalla menen käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, me mennään sitten rytinällä ristiin!! Sniiisk!!! :((

   Poista
 3. Onnea voittajalle, aivan ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle, aivan ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...