30.5.2015

Äl, oo, äm, aa!

Sieltä se tuli, loma! Mies antoi tuoreelle lomalaiselle punaisen ruusun. Laitoin kukan suureen, rautalangoitettuun lasipulloon. Ruusun saaminen mieheltä oli hieman nostalgista, sillä lapsuudessanikin sain kotoa ruusun kesäloman alkaessa; kävimme aina äidin ja sisarusten kanssa valitsemassa kukkakaupasta kukat koulutyön loputtua, heti todistustenjaon jälkeen.

Oppilailtakin sain ihania muistamisia, ruusuja kimpullisen ja itse väkerrettyjä kortteja. Tuota pöllökaulakorua oli eräs ykkösluokkalainen poika näpertänyt terveisten mukaan omin kätösin monta iltaa. :)

Tiedän, että tässä menee muutama päivä lomakoomassa ja vapaata oloa sulatellessa. Äärimmäisen kiireisten viikkojen jälkeen äkkinäinen tyhjyys vähän ahdistaakin, mutta se on normaalia. Ensi viikolle on lähes jokaiselle päivälle jo jotain kivaa tiedossa.

Paljon onnea kaikille todistuksen hakeneille ja etenkin kouluista valmistuneille! Kivaa lomaa myös kaikille lomakollegoille, nautitaan! ♥25 kommenttia:

 1. Ihanaa ansaittua lomaa sinulle ♡ :-)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Täällä yksi "lomakolleega" huikkaa (loma)terveiset länsirannikolta!En ole ennen käynyt kommentoimassa sinulle, mutta nyt tuli sellainen tunne, että pitää kommentoida. Jos lomallasi ehdit, niin käypä kurkkaamassa minun blogiani. Terveisin, Satu (Satuelämää-blogin takaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mukava kun jätit kommentin! Minäpäs hipsin vastavierailulle! :)

   Poista
 3. Oikein ihanaa lomaa sinulle <3 ansaitusti <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ansaittua lomaa <3 Samoin ajatuksin ja tuntemuksin täällä. Nyt pitää hetki hengähtää ja sen jälkeen alkaa kunnon lomafiilistelyt ja -puuhat:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih lomakoomat kesän alkuun pn pakko ottaa... x) Mutta pian nautitaan tosissaan! :)

   Poista
 5. Oikein mukavaa, rentouttavaa ja kivaa lomaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lomaa sulle, mulla alkaa vasta 6.7 :)

  VastaaPoista
 7. Ihania muistamisia olet saanut. Oikein lämmintä ja mukavaa kesälomaa!

  VastaaPoista
 8. Oih, ihanaa lomaa! Sinäkin olet opettaja! Juuri mietimme kuinka pitkät lomat teillä on :)

  Nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastihan meillä ei ole lomaa, vaan kyse on kesäkeskeytyksestä. :) Opettajien vuosipalkka on ikäänkuin yksi könttä, joka jaetaan 12 kuukaudelle. Talvella tehdään paljon sellaista työtä, josta ei saada senttiäkään korvausta - ne tasoittuvat sitten kesäkuukausina. :) Töihin palaan sitten 10.8., joten ehkä tässä ehtii vielä lomamoodiin päästä. :)

   Poista
 9. Ihania lahjoja sait loman kunniaksi ja kuinka ihana tuo ruusu-tapa! :) Mahtavaa lomaa <3

  VastaaPoista
 10. Ihanaa lomaa!!! Kyllä pitkä kesäloma uurastuksen jälkeen maistuu hyvältä, ihana, että se on teillä opettajilla aina tiedossa<3 olisinpa joskus itsekin tajunnut suunnata oikealle alalle ;) vaikka omassakaan ei ole yhtään vikaa, heh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Vaikka talvella ärsyttääkin välillä ahertaa palavereissa palkatta ja tehdä muita töitä onakustanteisesti, kyllä ne harmitukset kieltämättä kesällä unohtuvat. :)

   Poista
 11. Mahtavaa kesälomaa! Toivottavasti sää vähän lämpenisi niin tuntuisikin enemmän kesältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan tylsää kun on tällainen kolea kesäsää! :/ Aurinkoa, kiitos! :)

   Poista
 12. Ihan älytsin kiva tapa ollut teillä lapsuudessa! Voisin napata vinkistä vaarin, itse kun niin kukista tykkään! Ja tuo koru, ah, liikuttavan suloinen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...