9.5.2015

Kun ilahdutin bloggaajaa...

Täällä kerroin saaneeni kahdesta osoitteesta haasteen, jossa tarkoituksena on ilahduttaa toisia bloggaajia. Itse päätin tuolloin muistaa takaisinpäin kahta hurmaavaa naista, Syhinän Syhiä ja Stella Vaniljan Seijaa.

Kokosin naisille pienet paketit, jotka sisälsivät pikkuista kivaa: Annon tiskiliinan, Tigerin muistikirjan ja viivoitinkynän, Mayn servettejä sekä kalenteritulosteet touko- ja kesäkuulle.

Paketoinnissa värilinjani oli melko ruskea, kun kiepsautin tulosteet ruskeaan pakkauspaperiin ja kaikki tavarat ruskeisiin paperipusseihin. Tulostepötkylöiden ja paperipussien kylkeen askartelin mustat "Ilahdutan bloggaajaa" -ympyrät, eli tulostin, leikkasin ja teippasin merkit paikoilleen.
En tiedä humpsahtiko homma liikaa oman iloittelun puolella, sillä paketteja oli niin kiva miettiä ja värkätä. Toivottavasti niistä kuitenkin välittyi ilahduttamisen tarkoitus vastaanottajillekin, sillä sydän oli touhussa mukana. Kiitos vielä, Syhi ja Seija, te ihanat blogisiskot! ♥

Mikäli resursseja olisi, voisin kääräistä vastaavanlaiset paketit jokaiselle Deko 133 -blogin lukijalle - niin hiljaiselle vilkaisijalle kuin aktiiviselle kommentoijallekin. Teiltä saan hurjasti intoa ja paloa bloggaamiseen. Kiitos siis Sinulle; ota vastaan oma pakettisi näin virtuaalisesti ja kuvien välityksellä.

Iloista viikonloppua!24 kommenttia:

 1. Ajatus todella välittyi <3 kuten kirjoitinkin sinulle, olit niin viimeisen päälle tehnyt paketin <3 täällä edelleen suu kaipaa sanaa, ihana oli <3 vieläkin lämmin kiitos <3

  Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiitos vain itsellesi aikaisemmasta lähetyksestä! <3 :)

   Poista
 2. Ihanat paketit <3 Antamisen ilo välittyy tänne asti! Kaunis paketti kertoo, että lahjan antaja todella haluaa ilahduttaa :) Tosi kiva haaste....taidan itsekin napata sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taitaa olla jonkinmoinen pakettioireyhtymä - olipa minkälainen lahja kyseessä, näpertelen sitä yleensä valmiiksi tovin jos toisenkin. :) <3 Nappaa ihmeessä haaste messiin!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Syhin paketin sain ojentaa suoraan livenä silloin pari viikkoa sitten. Seijan paketin kohdalla jännitin, ettei vain rypistyisi postissa! :)

   Poista
 4. Ihanat paketit! Minäkin sain haasteen, mutta en ole saanut aikaiseksi pistää sitä eteenpäin... Tosin tavallaan pistin sen kyllä eteenpäin IBA-tapahtumassa (jos nyt kukaan sattuu enää muistamaan pientä elettä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä, mitäs se leidi on gaalassa puuhannut? Heti tulee mieleen, saivatko kollegat ilmaisen kierroksen... :D Mutta hei, tässähän sai ilahduttaa miten pienellä eleellä tahansa! <3

   Poista
  2. En muista ketä kaikkia pöydässä oli silloin, mutta kyllä siellä kuohuvaa juotiin. ;)

   Poista
 5. Ovatpa ilahduttavat sinun paketit! :)

  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Olitpa ihana kun ilahdutit toisia! <3

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihanat paketit olet laittanut blogiystäville! Kerrassaan hurmaavat ja niin ajatuksella tehdyt <3

  VastaaPoista
 8. Hauska idea, ja kauniit paketit olet laittanut! Kyllä nuo varmasti ovat ilahduttaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä tosi kiva haaste toteutettavaksi! :)

   Poista
 9. Anna hyvän kiertää! Tässä voisi ajatella, että anna ilon kiertää. Kun tällaisia postauksia lukee, tulee sellainen olo kuin olisi itse saanut! Toisen ilo tekee iloisen musta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä huippua, että blogimaailma on näin iloinen ja kannustava paikka! Tämä on ihana harrastus. :)

   Poista
 10. Tosi ilahduttavat paketit ja paketin värimaailma juuri niin huippu ♡

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...