14.5.2015

Värjötellen


Kun reilut kaksi vuotta kehuskelee ympäriinsä sillä, ettei ole ollut päivääkään kipeänä, niin kyllähän se jossain vaiheessa kostautuu. :) Tietenkin!  Kiertävästä pöpöstä ei nyt tosin vieläkään mahda olla kyse, vaan taisin huiskia alkuviikon pihahommissa liian vähissä vaatteissa, kun nyt sain flunssan riesakseni. Tällä hetkellä kurkkua kaihertaa, nenä on tukossa, portaiden nousemisen jälkeen pyörryttää ja kroppa on yhtä aikaa väsynyt ja viluinen. Kuume ei kuitenkaan ja onneksi ole noussut.

Koska ulkona vallitseva sadekeli oikein komppaa tätä nuhaista olotilaa, päätin taistella pisaroita ja koleaa viimaa vastaan takkatulella. Meillä ei ole takkaa ihan äsken polteltukaan, mutta nyt rätisevä tuli on enemmän kuin paikallaan.


Ennen tulitikun raapaisemista putsasin takkaluukun lasin, joka on ollut nuhruinen joulusta lähtien. Silloin heittelin poltettavaksi vähän sitä sun tätä polttoroskaa, joka tuhrasi lasin sameaksi. Nyt kiiltää.

Totuuden nimissä, ei täällä ihan kurjimmillaan olla. Vain sillä tavalla sopivasti, että on hyvä syy mönkiä peiton alla ja olla tekemättä mitään. Vaikka ruokavalioni on kaikkea muuta kuin monipuolinen ja terveellinen, niin ilmeisesti koulumaailmassa työskenteleminen takaa keskivertoa paremman vastustuskyvyn pöpöjä vastaan. Mutta miten sattuikaan sopivasti miniloma tähän samaan saumaan! Nyt ei tarvitse miettiä, sitkutellako kustannuspaikalla vai jäädäkö kotiin.


Joko siellä on kevätflunssat sairasteltu? Rentoa päivää!


12 kommenttia:

 1. Joo, mulla meni melkein koko viime kuukausi sairastellessa. Luultavasti joku ihan influenssa, kun oli niin raju ja sitkeä. Ensin meni kaksi viikkoa täysin levossa kotona, sitten yksi viikko jotakuinkin normaalia oloa välissä, ja sitten taas yksi viikko vähän heikommassa kunnossa, niin ettei treenata viitsinyt. Nyt nautin niin täysin rinnoin, että voin taas liikkua normaalisti

  Toivottavasti sulla on vain ihan normiflunssa ja selviät vähemmällä sairastelulla. Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kuulostaa tujulta taudilta! Onneksi jo hellittää! Minäkin pidin ennen tätä tervettä jaksoa sitkeän influenssan, joka oli älyttömän uuvuttava. Puh, toivottavasti tällä kertaa riittäisi pelkkä niistäminen! :D

   Poista
 2. Kovasti parantumista sinne <3 <3 toivottavasti ei koko vapaat mene kipeillessä :) pidän peukkua :)

  Aivan ihana takkatuli <3 aina yhtä lumoava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Seija! <3 Toistaiseksi olen ollut toimintakykyinen, onneksi! :)

   Poista
 3. Parantumisia! Siis mä oon just nyt tällä hetkellä kipeä, nokka on ihan tukossa ja muutenkin blaah olo!

  Kauniita kuvia Kristiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ääk, sinäkin! Pois pois kevätflunssat meistä!! <3 :)

   Poista
 4. Voi kurjuus, pikaista paranemista!
  Mulle ei ole kevätflunssa vielä iskenyt, onneksi! Ja nyt ei saakaan iskeä ainakaan seuraavaan kahteen viikkoon, koska loma alkaa reilun viikon kuluttua. Koitan väistellä pöpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Senkin reissunainen, peukut pystyyn että säästyt flunssapöpöiltä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...