14.6.2015

Blawhi Graphics // ARVONTA

Kyllä, sen tein ja vähän hämmentynyt olen vielä itsekin! Olen sulatellut asiaa ensin itsekseni ja pienemmässä kaveripiirissä, nyt on aika julkaista asia täällä blogissakin. :) Perustin siis pieni tovi sitten oman toiminimen, Blawhi Graphicsin, jonka suojissa suunnittelen ja myyn sisustusprinttejä. Kovin jännää! Pöllöprintti ei siis jäänytkään ainokaiseksi, vaan A3-kokoisten sisustusjulisteiden avausmallisto sisältää kaikkiaan 12 erilaista printtiä. Kaikki mustavalkoisia, mistä kumpuaa nimikin: black & white = BLAWHI.

1. Pöllö / 2. G / 3. A / 4. Half / 5. Splash / 6. Feather / 7. Brushed / 8. Cone / 9. Kettu / 10. Courage / 11. Moroccan / 12. Rough

Idea Blawhi Graphicsista kypsyi hiljalleen talven aikana. Ensiaskeleita siis otetaan ja katsotaan, mihin tie vie. Tavoitteena on ensi kädessä tuottaa iloa itselle ja muille, muiden arkiaskareiden ohessa. 

Jos haluat seurata Blawhi Graphicsin taivalta, se onnistuu parhaiten Facebookissa ja Instagramissa. Virallisten kotisivujen pystyttäminen on vielä suunnittelupöydällä, mutta kerron kyllä sitten kun sellaiset ovat klikattavissa. :)


Sen kunniaksi, että ensimmäisen suunnitteluerän printit ovat valmiina tilattaviksi, polkaistaanpas nyt pystyyn FB-arvonta. Arvonnan säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Siihen osallistutaan tykkäämällä Blawhi Graphicsista Facebookissa - jokainen sivutykkääjä saa automaattisesti yhden arvan. Lisäarvan voi lunastaa jakamalla arvontajulkaisun omalla tai bloginsa FB-seinällä ja kertomalla siitä arvontajulkaisun kommenttiboksissa.

Arvonta starttaa nyt ja päättyy torstaina 25.6. kello 18.00. Voittaja pääsee valitsemaan itselleen kaksi printtiä Blawhi Graphicsin julistevalikoimasta. Kipinkapin siis osallistumaan: KLIK!


P.S. Kuvien kopiointiestosta huolimatta saat linkin avautumaan uudelle välilehdelle, kun painat pohjaan CTRL-näppäimen ja klikkaat linkkiä hiiren vasemmalla napilla! :)


38 kommenttia:

 1. Heti tykkäämään :)
  Onnea onnea valtavasti tästä taipaleesta, ihan mieletön juttu <3 iloinen puolestasi :)

  Yhdellä mukana :)

  VastaaPoista
 2. Tykätty. Yhdellä mukaan ja onnea & menestystä toiminimelle :)

  VastaaPoista
 3. Klikkailin! Yksi onnenarpa mulle, kiitos! :)
  Onnea uudelle projektille, hieno juttu!!

  VastaaPoista
 4. Ihania printtejä! <3
  Yhdellä arvalla mukana
  kkallio76@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsi! :) Muistathan, että arvontaan osallistutaan siellä FB:n puolella! :)

   Poista
  2. Missäs me facebookittomat voidaan osallistua? Vieläkin on ihmisiä, jotka eivät ole mukana somessa, syystä tai toisesta.

   Poista
 5. Ihan mahtavaa, hienolta näyttää! :-) Onnea yrityksellesi :-)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania designeja, sulla todella on silmää ja taitoa! Wau!

  Muuten, ajattelin vain sanoa, että onkohan mahdollisesti kuvien kopioinnin estämiseksi mitään muuta keinoa kuin tuon oikealla klikkaamisen estäminen, koska se tekee sivuilla seikkailun hankalaksi - nyt esim. en voinut klikata fb-sivua uuteen ikkunaan vaan piti poistua täältä ja tulla sitten takaisin, eikä voi availla postauksia välilehtiin, mikä on tapa millä varmasti monet blogeja lukevat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna! :) Hei joo, minä olen myös vähän tuskaillut tuon asian kanssa, kuvien klikkausesto tosiaan on yhteydessä myös linkkien avautumiseen. :/ Minulla on projektina opetella muokkaamaan kuvat kahteen kerrokseen niin, että kopioimalla niistä jäisi käteen vain musta ruutu - sitä odotellessa roikottelen vielä tuota klikkausestoa.

   Mutta hei, tässä vinkki kuitenkin tähän tilanteeseen: Klikkausestosta huolimatta linkit saa avautumaan välilehteen, kun vain painaa pohjaan Ctrl-näppäimen ja klikkaa linkkiä hiiren vasemmalla näppäimellä! :)

   Poista
 7. Tykkäilty ja jaettu, kivoja mustavalkoisia printtejä ovat!!

  VastaaPoista
 8. Wautsi, tykkään! :)
  Yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 9. Ihania printtejä, tykkään todellakin! Kerrohan, jos voin antaa apuja tai vinkkejä saitin perustamiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! :) Kysyn varmasti sinulta, jos tulee tenkkapoo tai avuntarve! <3 Onneksi meillä on talossa tuo tietsikkainsinööri, niin saadaan rustailla sivuja kaksistaan. :) Lähinnä tässä on hommaa enää kuvien kanssa - pitäisi jostain löytää aikarako niiden fiksaamiseen!

   Poista
 10. Aivan ihania printtejä ja onnea paljon uudelle yritykselle! ihan mahtavaa, sinulla on selkeästi silmää :)

  Luin tuon aikaisemman kommentin tuosta vaikeasta selattavuudesta. Laita siihen fb-sivujen linkin kohdalle ruksi siihen, että avaa uudella omalla sivulla (vai mistäs siinä lukeekaan). Silloin linkki avautuu omalla sivulla, mutta ei vaikuta kuvan kopiointiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Laura! <3 Kävin heti kokeilemassa ruksia tuohon kohtaan, mutta ilmeisesti minulla on niin jytäkät koodit päällä, ettei vaikuta asiaan. x) Mutta ensiapua on varmasti tuosta, että painaa Ctrl-napin pohjaan ja sitten klikkaa linkkiä hiiren vasemmalla napilla! :)

   Poista
 11. Mahtavaa, että päätit perustaa Blawhi Graphicsin, onnea! :) Kynttilää ei todellakaan kannata pitää vakan alla, vaan päästää meidät muutkin nauttimaan printtidesignista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sini! :) Olisihan se ihan mahtavaa, jos näistä printeistä olisi iloa muillekin! :)

   Poista
 12. Onnea, aivan upea juttu! Ilman muuta tykkäilty heti. <3

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea uuteen alkuun!! Hienoa ja ehdottomasti tykkään! Nyt toivon että se arpaonnikin suosii, koska printtisi on upeita! Kahdella siis mukana :)

  VastaaPoista
 14. Wau, Onnea hirmuisesti :) Ihanaa kun uskalletaan toteutttaa unelmia! upeita printtejä ja tietenkin osallistuin arvontaan :)

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa ja heti menin tykkäämään sivuistasi :) ONNEA ja tsemppiä :)!

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana. Ihania printtejä! :)

  tiia.lydiaana@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Tykkäämässä käyty! :) Todella upeita printtejä!!

  VastaaPoista
 18. Mukana täältä käsin.
  Yksi arpa. sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 19. Mähän olen siis ensimmäisiä asiakkaita kun mulla on jo pöllöprintti plakkarissa. Osallistuin tietty heti, jos vaikka saisin pöllölle kaverin. Ja kahdella ilman muuta. :)

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukana :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 21. Aivan ihania julisteita, onnea suuresti <3 Arvonnassa mukana ja FB:stä tykätty :)

  VastaaPoista
 22. Aivan ihania julisteita, onnea suuresti <3 Arvonnassa mukana ja FB:stä tykätty :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...