17.6.2015

Sisustukseen mätsäävät koiratarvikkeet

No niin, nyt on viikonlopun paljastukset takanapäin ja jännityskertoimet tasaantuneet. Koiranpennussa ja yrittämisessä, onhan niissä jänskättävää! Kiitos ihanista kommenteistanne niin täällä kuin Facebookin puolella, hymyillen on saanut niitä lueskella. ♥

Sattuneesta syystä ovat varsinaiset sisustusasiat ja blogimaailmassa surffaaminen jääneet hetkeksi taka-alalle, mutta jotakin päivitystä täällä on Armas-koirulin myötä tapahtunut.

Viime viikolla oli tarkoituksenani piipahtaa eläintarvikekaupassa pienemmillä täsmäostoksilla, mutta palasinkin autoon kassi täynnä koirarompetta ja kainalossa tämä jättikokoinen tyyny. Olin etsiskellyt koiralle petiä jo useammasta paikasta, mutta jättänyt sen vielä onneksi muualta hankkimatta. Kun vastaan tuli Finlaysonin Coronna-kankaasta tehty koiranpeti, ei tarvinnut miettiä sekunnin murto-osankaan vertaa, lähteekö se meille vai ei. Jos muistatte aiemmista postauksistani, olen rohmunnut meille aiemmin Coronna-kuosisia lautasliinoja ja päällystänyt niillä pääsiäismuniakin. :) Lautasliinojen kanssa yhteensopiva koiranpeti - voiko hauskempaa yhteensattumaa olla!

Armas on ottanut pedin omakseen muitta mutkitta ja hakee siitä paikkansa heti, kun silmät alkavat lumpsumaan. Monet leikitkin on mukavampi nysvätä tyynyn päällä. Tuote on hankittu Mustista ja Mirristä, missä oli valittavana kahta kokoa: 50 x 70 cm ja 75 x 100 cm. Meille lähti versioista suurikokoisempi, koska tuosta meidän turrukastakin on kasvamassa iso poitsu.

Toinen koiran myötä esille päässyt tarvike on posliininen juomakuppi. Se on ollut meillä jo viime vuodesta lähtien, kun pääsin Smartphoton yhteistyön merkeissä suunnittelemaan ja tilailemaan meille kuvatuotteita. Varsinaisestihan tämä olisi ruokailukäyttöön tarkoitettu tarjoilukulho, mutta minun mielestä loistava vesikuppinakin! Varsinkaan, kun en ole kuluneista kuukausista huolimatta keksinyt kulholle muuta käyttöä.

Vesikulhon kylkeen on painettu meidän kotimme koordinaatit, pikkuisen muunnettuna alkuperäisestä kirjoitusasustaan. Astelukemat ovat mielestäni hauska ja omakohtainen lisä - juuri tätä taloa varten tehdyt.

Yläpuolen kuvassa Armas yritti leikkiä mummon virkkaamalla mutustelumyttyrällä, mutta kuten unisesta katseesta voi havaita, vireystila ei ollut kaikista korkein. Koiranlelujen ei luonnollisestikaan tarvitse mätsätä sisustukseen, mutta minusta tämä virkattu lelu kuuluu värisuoransa puolesta otsikon kategoriaan loistavasti.

Sellaisia sisustusuutisia täällä. Nyt rupean herättelemään tuota nuuskukuonoa päiväruoalle ja sitten rynnätään hetkeksi ulos. Vaikka Coronna-peti on mieleen, näyttää päiväsaikaan, kun minä touhuan keittiön puolella, olevan kiva hautautua noiden ruokapöydän tuolien helmoihin.

Iloista keskiviikkoa!
 

10 kommenttia:

 1. Oletpa tehnyt aivan ihanan koissu / sisustus postauksen! :-) <3 Wautsinen! :-) Kyllä nuo jutut täsmää niin loistavasti! :-)
  Olen ihan myyty tuolle vesikipolle, ihan mielettömän UPEA, ja idea IHANA! <3 Iso peukku! :-)

  Mukavia päiviä haukkusen kanssa! <3

  VastaaPoista
 2. Voi tuota teidän pientä♡ Suloinen tapaus! Ja aivan ihania juttuja olette hankkineet koiralle!!! Sisustukseen sopivia, mutta myös koiralle täydellisiä♡

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus tuota viimeistä kuvaa ♡ ja tyylikkäät on kamppeet!

  VastaaPoista
 4. Iloa keskiviikkoon! Upeita uutisia ja onnea vielä uusista tuulista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis tietenkin tarkoitin torstaihin ;)! Hah!

   Poista
 5. Ihana koiruli ja kaunis peti/juomakupi! Hyvin sopivat sisustukseen, kaikki kolme. ;)
  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Onpa suloinen koirakamu :) Muakin himottais ostaa tuo Coronna-peti. Nykyiseen petiin kertyy jostain syystä paljon karvaa, vaikkei meidän trimmattavasta koirasta normisti juuri edes irtoa sitä..

  VastaaPoista
 7. Ihana koirakamu ♡
  Mahtava tuo koiranpeti, tuollainen sopisi muuten vaankin lattialla lekotteluun :)

  VastaaPoista
 8. Ihana koiruus <3 niin suloinen ja onhan tuo peti vaan hieno!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...