29.11.2015

Ensimmäinen adventti

Tekisi mieli sanoa jotain fiksua joulukauden virallisesta alkamisesta ja adventin merkityksestä. Päässä on kuitenkin vielä menossa hässäkän ja joulumielen välinen kalibrointivaihe, joten en vaadi itseltäni liikoja. :)

Eilen olimme liikenteessä yli kellonympäryksen. Designjoulumyyjäiset menivät paremmin kuin ikinä olisin osannut toivoa. Väkeä oli koko ajan liikkeellä ja töitä sai ihan oikeasti tehdä tauotta. Meillä oli alkujaan suunnitelmana, että mies kävisi aamulla auttamassa myyntipöydän laittamisessa ja lähtisi sitten kaupungille asioille. Siitä suunnitelmasta ei tullutkaan mitään, vaan kauppa-apulaiselle olikin koko ajan tarvetta. Huh, olisin ollut ihan hepakassa yksinäni. Fiilis myyjäisten jälkeen oli huikea - niin ihania kohtaamisia ja punastuttavan mukavaa palautetta tuotteista. Kiitos! ♥

Tämä kuvissa näkyvä kynttilämökki oli yksi oheistuotteistani, jonka kehittelyyn ja valmistukseen sain apua isältäni. Mökkejä valmistettiin sekä valkoisia että mustia. Itse tykkään mökeistä tosi kovasti! Näitä jäi muutama vielä yli, ja mietinkin, lisäisinkö extrakappaleet verkokauppaan vai hamstraisinko itselleni... Hmm, let's see.

Vaikka ilta oli kotiutuessamme jo pitkällä, oli minun pakko saada rauhassa purkaa auto, järjestellä työhuone siistiksi, purkaa tähteeksi jääneet tuotteet varastoon ja raikota koti adventtikuntoon. Kai se kuului prosessiin, normaalisti en näin pitkän päivän jälkeen jaksaisi ajatellakaan kassien purkamista! Nyt on myyjäiset pidetty ja on aika siirtää ajatukset oman kodin jouluvalmisteluihin.

Tänään on ollut täydellinen kotoilupäivä, niinkuin adventtiin hyvin sopiikin. Herätyskelloton aamu, kahvit vuoteessa, kynttilänpolttoa ja joulumusiikkia. Armas sai pikaisesti koirakaverin kylään ja samalla vanhempani istahtivat adventtikahveille. Tämän päivän ainoat tavoitteet ovat olleet lähetyslistalla olevien grafiikkatuotteiden pakkaaminen ja joulukalenteriasioiden hoitaminen. Armakselle löytyi hauska koirille tarkoitettu kalenteri, itselleni hankin perinteisen suklaaversion ja miehelle on tekeillä hieman työläämpi DIY-kalenteri. Niin kuin aikaisempinakin vuonna, on oman suklaakalenterini hankkiminen ollut mietityttävä homma. Mikä ihme siinä on, ettei kaupoista löydy aikuisen silmään sopivia kalentereita? Lähestulkoon kaikissa on lastensarjoista ja leluista tuttuja hahmoja. Mitä jouluista niissä on skidienkään kannalta? Tunnelmallisia tonttuaiheita ja tyylikkään pelkistettyjä vaihtoehtoja kehiin, kiitos! :)

Tunnelmaa adventtiin!


15 kommenttia:

 1. Ihana että myyjäiset meni mukavasti :):) mahtavaa :)

  Ja ihanat tunnelma kuvat jaoit tänne :) <3 upeaa :)

  Täälläkin kovasti mietitään miehelle ylläri kalenterin täytteitä :) hih.

  Mukavaa 1. Adventtia <3

  VastaaPoista
 2. Hienoja nuo talot joiden piippuna kynttilä. Viime vuonna teimme taloja. Nyt ehdotinkin miehelleen jospa hän pitäisi katolle reijän, vastaavasti kuin sinulla. Kiva kuulla että myyjäiset menivät hyvin. Meilläpäin ei vastaavia myyjäisiä ole tai itse en ainakaan ole kuullut. Mukavaa ja rauhallista adventtina! Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mökkien valmistusvaiheet menivät niin, että ensin pitkiin pölkkyihin porattiin piippujen putkia varten, sitten viistettiin kattokaadot, sen jälkeen maalattiin osat ja lopuksi upotettiin piippuputki paikoilleen. Aika monta vaihetta! :D Joo, ihmeen harvassa ovat vastaavat myyjäiset - enemmän saisi ehdottomasti olla! :)

   Poista
 3. Kiitos vielä eilisestä. Ihanat designmyyjäiset ja ne sinun tuotteet. I just love them. <3
  Toivottavasti jo vuoden alkuun mennessä olen saanut oman sisustusblogini pystyyn ja pääsen mukaan blogiremmiin. Kivaa oli nähdä sinutkin eilen livenä =) ja odotan kovasti, että pääsen tutustumaan kaikkiin teihin paikallisiin bloggareihin paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! <3 Hei jee, mietinkin, että sinulla pitäisi olla myös blogi! Eikun vaan uutta pystyyn! :)

   Poista
 4. Aivan ihastuttavat kuva ja vau, mikä tunnelma! Hyvää ensimmäistä adventtia! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kuulla, että oli onnistuneet myyjäiset! Yes! Kiva palaute saa aina hyvän mielen <3

  VastaaPoista
 6. Olisin niin tahtonut päästä käymään myyjäisissä, harmillisesti sattuivat samalla päivälle ku pikkujouluilut. Ihanaa, että päivä oli onnistunut. Laittelehan vinkkiä tulemaan jos jotain vastaavia vielä tuloillaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi dääm, ensi vuonna sitten viimeistään teet raon myyjäisille! :)

   Poista
 7. Kiva kuulla että myyjäiset olivat menestys! En kyllä yhtään ihmettele, koska sun tuotteet on niin kauniita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...