8.11.2015

Scandic Parkin lakanoissa

Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä ja isät ovat tulleet huomioiduiksi. ♥ Me olemme suhanneet monessa paikassa, onnitelleet, halanneet ja muistaneet lahjoin. Juotujen kahvikuppien määrässä en enää viidennen jälkeen pysynyt perässä. Nyt takaisin kotona, missä huvitimme juuri itseämme sisäpiirihuumorilla. Armas kun myös oli tehnyt iskälle kortin ja käynyt ostamassa kaupasta pikkulahjan, joten juhlimme spesiaalipäivää oman pikkuperheemmekin kesken. Heh, aika kivaa tämä elämä kun välillä muistaa hassutella. :)

Sunnuntai-illan iloksi haluan nyt myös palata viikon takaisiin tunnelmiin, kun saimme herätä Helsingissä Scandic Parkin lakanoista. Mikähän siinä on, että hotellissa nukuttaa aina extrahyvin? Scandic Park on remontoitu äskettäin kauttaaltaan, joten uudenkarhea ilme teki tämänkertaisesta hotelliyöpymisestä vielä asteen verran mukavamman.


Hotellin sisustuksesta on luotu moderneilla kalustevalinnoilla ja maanläheisillä sävyillä selkeän skandinaavinen. Kyllä, uppoaa! Yleisissä tiloissa on panostettu paitsi esteettisyyteen, myös käytännöllisyyteen. Reissaavia majoittujia varten löytyy paljon työskentelytilaa ja isot oleskelualueet kutsuvat mieluummin hengailemaan aulan läheisyydessä sijaitsevassa loungessa kuin nyhjöttämään omassa huoneessa. Tosin, mikäs oli huoneessakaan ollessa, kun miellyttävyyskertoimet yrittivät houkutella jäämään Parkiin toiseksikin yöksi. Harmi, että seuraavana aamuna odotti työpäivä Savossa.

Hotellin palveluita viimeistelee tyylikäs Famu & Bar -ravintola, jonka pohjoismainen eleganssi täydentää tyylipuhtaasti muuta sisustusta. Muita Scandic Parkin palveluita ovat muun muassa kokous- ja juhlatilat, uusilla laitteilla varustettu kuntosali, sauna, uima-allas ja langaton netti. Meidän kannaltamme iso plussa oli hotellin oma parkkihalli, johon auton sai pääkaupungin hintatason huomioiden melko edulliseen vuorokausihintaan parkkiin. Halutessaan vastaanotosta voi lainata polkupyörän tai kävelysauvat kaupunkipyörähdystä varten.

Scandic Park sijaitsee erittäin optimaalisella paikalla Mannerheimintiellä. Se on pikkumatkan päässä aivan keskustan ytimestä, minne pääsee niin kävellen kuin kätevästi hyppäämällä hotellin edestä lähtevään ratikkaan. Raitiovaunuista nyt pieni paljastus: matkustin tällä reissulla ensimmäistä kertaa yksin ratikassa, aina ennen olen pompannut kyytiin ystävän peesissä. Piti siis opetella katsomaan Google Mapsilla ratikkapysäkit ja -reitit, mutta helppoahan tuo olikin.

Jos siellä toisella puolella ruutua on pohdinnassa majoittua Helsingissä, voin lämpimin sydämin suositella Scandic Parkia. Taattua laatua ja tyyliä. Ja hei, voihan tänne piipahtaa yöksi tai syömään lähempääkin - tiedämmehän me, että mikään ei voita hotellin aamupalaa! ♥

Tunnelmallista iltaa!

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia oot räpsinyt:). Meillä on ollut niin chilli viikonloppu. Ihanaa!

  Mukavaa iltaa.

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat aulasta♥ Yövyimme pari yötä Parkissa heinäkuussa, ihan siellä ylhäällä sviitissä. (Se oli kyllä sattumaa, mies varasi huoneen edullisesti netin kautta!) Tykättiin tosi paljon, lapsiystävällinen hotelli myös. Mä tietty ihailin sisustusta :) Ja hyvät välimatkat keskustaan, sekä Lintsille käveltiin myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aula on ehdottomasti edukseen! :) Ja sijanti myös! Voi vitsit, sviitti on ollut varmasti upea! <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tykkäsin siitä että sisustuslinja jatkui samanlaisina kaikissa tiloissa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...