5.11.2015

Syhinässä

Nyt lupaamani piipahdus Syhinään! Olimme siellä mieheni kanssa viikonloppuna yötä ja tässä teillekin muutamia fiilistelyotoksia. Itse olin Syhinä-blogin Syhin vieraana nyt toista kertaa, mies ensimmäistä. Juttu luisti tuttuun tapaan loistavasti, kumpa asuisimmekin lähempänä toisiamme!

Vaikka kielsin etukäteen Syhiä puunaamasta taloa meidän vuoksemme, oli emäntä laittanut kotinsa taas extrasiistiksi ja kodikkaaksi.. Vai isäntäkös se oli imuroinut, miten se Syhi menikään? Saimme pitkän matkan ajettuamme istahtaa valmiiseen ruokapöytään ja voi vitsit, miten hyvää pannaripitsaa mussutimmekaan!

Syhinässä saa aina loistavat unet; niin minä kuin mieskin nukuimme kuin tukit ihanassa vierashuoneessa. Aivan kuin hotellissa olisi ollut.

Lauantaiaamuna aurinko paistoi kauniisti olohuoneen suurista ikkunoista sisään. Miehen kanssa totesimme, että seuraavassa talossa saavat meidänkin ikkunat ulottua lähemmäksi lattiaa.

Iltahämyssä Syhinä oli extratunnelmallinen - teidän pitäisi itse päästä paikalle kokemaan hämyvalojen luoma fiilis. Tiesittehän, että niin Syhi kuin minäkin olemme jouluhöppänöitä? Pitäisi viritellä jo minunkin valoja tuikkimaan, vähän tuntuu että olen niiden suhteen jo myöhässä!

Syhinästä Helsinkiin lähtiessämme sanoin miehelle, että katsopas nyt viimeiset vilkaisut taloon. Mies ihmetteli, että mitkä viimeiset - aikoo tulla tänne toistakin kertaa. Se kertoo aika paljon. :) Kiitos vielä Syhi majapaikasta ja täysihoidosta, olette loistavia! ♥


12 kommenttia:

 1. Kaunista <3 On se kivaa kun on bloggaajaystäviä, jotka jakavat samoja intohimoja ja höpötyksiäkin, hah :D

  VastaaPoista
 2. Kiva oli kurkistaa Syhin kotiin sun linssin läpi. Kauniilta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy myös keväinen postaus, vähän laajemmalla kuva-arsenaalilla:

   http://deko133.blogspot.fi/2015/04/vierailulla-syhinassa.html

   Poista
 3. Ihania ihania kuvia ja tunnelmia, todella ihania kuvia <3 Näiden parissa viihtyi :-)

  Tuolla taas pilkahti puinen tähti jota olen miettinyt viime joulun alla mutta en kotiuttanut. Nyt se kyllä näyttää niin kivalta että varmaan pakko.... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puinen tähti on ihana! Itse asiassa me hankittiin Syhin kanssa nuo tähdet (minullakin siis on samanlainen) vuosi sitten, kun käytiin yhdessä Granitissa. :D

   Poista
 4. Oijoi ja voi, ihana sinä <3 Melkein tuli tippa linssiin kauniista sanoistasi. Olette ihan koska tahansa tervetulleita meille ja ihan niin moneksi yöksi kuin tahdotte! Armas myös! (Kisut ovat collieihin jo tottuneet.) Ihania kuvia olet saanut meiltä napattua, näyttää ihan eri kodille :D Ja tosiaan, mieshän se täällä aina imuroi...

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunista!! <3 Ihanan näköinen majapaikka, tuolla ei voi olla viihtymättä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...