5.2.2016

YstävänpäiväkortitTänä vuonna lähetän ystävilleni mustavalkoisia kortteja, jotka löytyvät suoraan omasta varastosta. Jo viime syksynä tilasin erät SINÄ- ja MOI-kortteja ja nyt viimeisimpänä valikoima on karttunut vähän pidemmällä lausahduksella, joka on itselleni kovin merkityksellinen. Korteista olen halunnut tehdä sellaisia, että ne sopivat ystävänpäiväbuumin jälkeen sisustukseen ihan ympärivuotisestikin.
Näitä kortteja voi tilata nettikaupastani osoitteessa blawhigraphics.mycashflow.fi. Kun maksutavaksi valitsee verkkomaksun, lähtee korttitoimitus matkaan ensimmäisessä luokassa heti seuraavana päivänä. Viimeinen tilauspäivä on siis maanantaina: silloin ne ehtivät vielä rustattavaksi ja edelleenlähetettäviksi 10.2. mennessä, joka on Postin deadline tämän vuoden ystiskorteille.

Sarjan piti täydentyä myös mustapohjaisella Sinä olet ihana -toteamuksella, mutta aina ei näytä menevän kuin Strömsössä. Päätin nimittäin innoissani kokeilla uutta korttitoimittajaa, joka vaikutti kaikkinensa hyvältä ja laadukkaalta. Palvelu pelasi ja odotukset olivat korkealla, kunnes purin ensimmäisen painoerän kuljetuksesta. Jokaisessa kortissa oli säännöllisiä, valkoisia pilkkuja. Ounou! No, ei muuta kuin pikaista reklamaatiota ja uutta erää tilalle. Tsemppasin itseäni, että takaiskusta huolimatta uusi korttierä ehtinee vielä ystävänpäiväksi myyntiin, eihän sieltä enää toisella yrityksellä voi sekundaa tulla. Vaan tuli, pilkkujen sijaan valkoisilla, haaleilla pystyraidoilla höystettynä. Isosta erästä vain kaksi korttia oli laadultaan hyviä. Pöydänkulmalle siis jäivät, vaikka kovin ihania olisivat omasta mielestäni olleet. ♥ Taidan kuitenkin tilata näitä satsin entiseltä toimittajalta ja uskon suosiolla, että vanhassa vara parempi. Onhan se ystävänpäiväbuumi ensi vuonnakin.


Vaan nyt alan miettiä, minkä kortin valitsen kellekin. Suurta vuorta täältä ei ole matkaan lähdössä, sillä laatu korvaa määrän. Mieluummin muutama luottoystävä, kuin kymmeniä puolituttuja. Lähetättekö te ystävänpäiväkortteja vai muistatteko ystäviä muilla tavoin?

Sydämellistä perjantaita!

8 kommenttia:

 1. Tosi kurja juttu kun korttien kanssa kävi ikävästi. Tosi kaunis kortti oli kyseessä :)

  Muutamat kortit lähtee ja muutama lahja <3

  Ihanaa perjantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snif, harmitti kyllä kovasti tuo korttiepisodi! :/ Noh, ei auta murehtia enää!

   Poista
 2. Kauniita kortteja <3 <3 Oikein ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti! Ja, lähetän niitä ystävilleni tänä vuonna. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kaiken tämän digimaailman keskellä tuntuu erityisen lämpimältä, jos postilaatikosta löytyy oikeita kortteja. <3

   Poista
 4. Ihania kortteja <3
  Mukavaa viikonloppua -> mä menen töihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat pitää nyt seuraavana viikkiksenä vapaata! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...