5.4.2016

Fiiliksiä Mansen blogikirppikseltä

Sunnuntainen Mansen blogikirppis oli menestys! Tuhannen kävijän raja rikkoutui heittämällä ja pöhinä oli harmaasta säästä huolimatta huikea. Tapahtuman puitteet olivat upeat, sillä blogikirppis järjestettiin Finlaysonin vanhalla tehdasalueella, Vooninki-salissa. Olimme aamulla hyvissä ajoin paikalla, ja ehdin sopivasti huokailemaan kauniita rakennuksia pikkuruutuisine ikkunoineen.

Kuten kerroin aiemmin, laittelin miehen avustuksella oman myyntipaikkani kuntoon vasta kirppisaamuna. Hyvin ehdittiin valmiiksi! Minulle jäi hieman aikaa kuvailla tapahtumatilaa ennen ovien aukeamista, joten tässä fiiliksiä vähän ennen h-hetkeä.

Mukana blogikirppiksellä oli kaksikymmentä bloggaajaa ja viisi yritystä. Vetovastuu tapahtumasta oli Retromoderni-blogin Suvilla, joka oli onnistunut järjestelyissä kympin arvoisesti - voitte vain kuvitella, minkälaisen työmäärän kirppis on ennakkoon vaatinut.

Ennen avaamisaikaa ehdin räpsäisemään kuvan ulkona kiemurrelleesta jonosta, joka alkoi kasvaa jo pari tuntia etukäteen. Hurjaa! Ovelta ei edes nähnyt jonon peräpäätä, joka seilasi pitkin Finlaysonin aluetta. 150 ensimmäiselle kävijälle oli varattu goodie bag, joka sisälsi muistamisia yhteistyökumppaneilta.

Omasta pöydästäni hujahti tavaraa hienosti. Vaikka varsinaiset kirppistavarat tyhjenivät tasolta hyvin, olivat suosituimmat tuotteet Blawhi Graphicsin pöytälaidalla. Meinasin välillä jopa häkeltyä kävijöiden kauniista sanoista ja mukavista kohtaamisista. You made my day! Senttiäkään en aio omista tienesteistäni tuhlata, vaan ne menevät visusti talteen säästötilille. Laskettiin kotimatkalla, että sunnuntaina kertyneillä euroilla hankkii jo hyvän kasan soraa uudelle raksalle.

Minulla ei ollut tarkoitus shoppailla itse, mutta kun Sateenkaaria ja serpentiiniä -blogin Lauralla vilkkui punamusta täkänä pöydällä, oli minun pakko hyökätä kiinni. Olin etsiskellyt vastaavaa, rukinlapa-kuvioista jo aiemmin netistä, mutta heikolla menestyksellä. Tämä yksilö on ihana ja hyväkuntoinen, I'm in love! Tämänhetkiseen sisustukseen täkänä ei ole sulautumassa, vaan tarkoituksenani on nostaa se esille jouluna.

Taidan olla vieläkin vähän kirpparipöhnässä, sen verran on meinannut jumittaa töissä. :) No, eiköhän arki tästä taas oikene. Kiitos vielä kaikille kirppiskävijöille! Loppuun hauska koostevideo päivästä:


8 kommenttia:

 1. Huikeeta kun olit mukana! Ihania tuotteita!

  VastaaPoista
 2. Kivoja tunnelmapaloja kirppikseltä :) varmasti mukava tapahtuma ja päivä :)
  Tuo jono näyttää kyllä huikealta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen päivä ja hauska video! Postauksen välityksellä pääsi melkein itsekin käymään hulinassa vaikka livenä paikalle en päässytkään :)

  VastaaPoista
 4. Höh kun harmittaa, että en itse päässyt tekemään löytöjä, vaikka Tampereella asunkin. Näyttää kuvien perusteella todella tunnelmalliselta! Kiva teksti :)

  VastaaPoista
 5. Voi minua niin harmittaa kun en päässyt paikalle. Mukava kuulla että viikonloppu oli onnistunut. Syksyllä ehkä uusinta?

  VastaaPoista
 6. Hienoa että kauppa kävi! Varmasti tosi kiva tapahtuma. :)
  Nähdäänkö parin viikon päästä? ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! <3 Vieläkin hymyilyttää muistella viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...