4.5.2016

Designmarket ja bloggaajien VIP-ilta Kuopiossa

Sepä venähti! Lupasin palata reilu viikko sitten järjestetyn Designmarketin jälkeen taajuuksille heti, kun arki rullaa. Ilmeisesti tuo arki yrittää aloitella vasta nyt, sillä ihan normaali viikko ei ole taaskaan takana. :) Kuulumisista enemmän postauksen lopussa, nyt kuitenkin alkuun kuvatulva Designmarketista. Arvatkaa vaan, oliko hankala yrittää valita kuvia tähän postaukseen! Kyllä. Moni ihana myyntipiste jäi vielä muistikortille, mutta jospa nämä antaisivat yleiskuvaa tapahtumasta. Enjoy!

Viikonloppu piti sisällään aivan ihania kohtaamisia ja sydämellisiä sanoja. Vieläkin punastuttaa, kun muistelee päivien kulkua ja vilpittömästi annettua palautetta. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja Designmarketin järjestäjätiimi ansaitsee superkiitokset laadukkaasta ja professionaalisella otteella hoidetusta kokonaisuudesta. Niin myyjät kuin asiakkaat näyttivät myhäilevän tyytyväisenä ja koko ajan oli aistittavissa hyväntuulinen, innokas ilmapiiri. Kävijöitä rysähti paikalle varmasti enemmän kuin kukaan uskalsi odottaa - aika huippua, kun mainostus tapahtui yksinomaan somessa! Omasta myyntipöydästäni löysin vain muutamat nopeat räpsyt, mutta Blawhi Graphics -tuotteita näyttää vilahdelleen monissa muissa tapahtumaa käsitelleissä blogipostauksissa. Taivaldecon postaus kannatta erityisesti käydä kurkkaamassa, siellä pyörii tosi hieno kuvakoonti meikäläisen tuotteista, klik! :)

Ensimmäisen myyntipäivän jälkeen, lauantai-iltana, oli meidän alueemme bloggaajille järjestetty VIP-ilta muotoiluakatemian tiloissa. Puitteet olivat kattokruunun alla upeat ja oli hienoa huomata, kuinka innolla bloggaajat olivat lähteneet mukaan. Saimme maistella thaimaalaisia makuja Samruain tarjoamana, kuulla vaiheita valokuvaaja Antti Karppisen opettavaiselta taipaleelta ja tiivistää omaa verkostoamme. Bloggaajille oli koottu runsaat goodiebagit, jotka sisälsivät tuotteita ja etuja Designmarketissa myymässä olleilta yrityksiltä. Itse en ehtinyt olla VIP-illassa ihan loppuun asti, vaan otin etulähdön Armaksen synttäreille.

Tämän tapahtumaviikonlopun jälkeen onkin sitten huisketta riittänyt. Heti sunnuntaina Armas tuli mahatautiin, joten viime viikon alkupuoli meni kipeänä oksentavaa koiraa huolehtiessa. Sama tauti kiersi myös siskoni ja vanhempieni koirissa - niin hassua, että eläimilläkin on omat epidemiansa. Huhti-toukokuun vaihde on meillä aina varsinaista juhla-aikaa, sillä Armaksen lisäksi olemme juhlineet erästä 70-vuotiasta ystäväämme, siskoni 1-vuotiasta pikkumiestä sekä minua. Viime viikolla itselläni pyörähti käyntiin viimeinen vuosi alle kolmikymppisenä, iik! :D Näiden lisäksi samaan saumaan sattuu usein myös äitienpäivä sekä pikkuveljeni synttärit heti toukokuun alussa (huomenna). Arjesta ei voi siis oikein puhua, kun viime ajat ovat menneet juhliessa. Pihalla olen yrittänyt käydä pienissä väleissä möyrimässä, että saisi hyödynnettyä ja tankattua tätä superihanaa keliä.

Ja mitäs muuta... Vappu meillä ei ollut millään tavalla perinteinen. Itse asiassa, vappua ei tullut juhlittua nyt ollenkaan, vaikka tavallisesti kytö Jyväskylän humuun on ollut kova. Ei, viikonloppu kului hyvin raksapainotteisissa mietteissä. Rautavaaran tontilla tuli käytyä kolmena päivänä ja visiot projektin suhteen ovat lennelleet kuumina. Minä sain raksaan liittyen puskista erään kuningasidean, jonka mahdollisuutta pitää punnita lähiaikoina hyvin tarkoin. Mitään konkreettista ei siis ole vielä tapahtunut, vaan tonttitohinat ovat olleet puhtaasti paikalla kiertelyä ja haaveilua, prosessin käyntiin ajattelemista.

Ja jotta ei elämä ole vahingossakaan päässyt käymään tylsäksi, jouduin toissapäivänä kääntymään töistä lähtiessä takaisin Rautavaaralle, kun Tiinustani hävisivät jarrut käytännössä kokonaan. Takajarruletkut olivat pykineet rikki ja jarrunestettä oikein lirisi ulos. Onni, että työpaikkakuntani on se todellinen koti, niin apujoukot olivat lähellä. Vuorokauden ajan lainasin autoa vanhemmiltani ja eilen avustin pikkuveljeä montulla jarrurempassa. Nyt pysähtyy taas niinkuin pitääkin!


Ensi viikolla on taas yksi myyjäistapahtuma tiedossa, josta kerron vähän tuonnempana lisää. Viimeisen muikistelukuvan myötä kiitän vielä kaikkia teitä ihania Designmarket-kävijöitä, olo on edelleenkin onnellinen ja innokas! Moikataan taas kun tavataan.

Hymyjä! ♥9 kommenttia:

 1. Oi, tuolla on ollut kyllä paljon ihania myyntipöytiä. Bongasin useamman jutun josta olen haaveillut. Aurinkoista toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan upea tapahtuma ihanien myyjineen! :) Toivotaan toukokuusta superaurinkoista! <3

   Poista
 2. Hieno kuvakollaasi löytyi täältä. Kiitos kun Savo Living pääsi osaksi sitä omalla ständillään. =D
  Todella harmi, kun en ennättänyt kiertelemään muiden myyjien ständejä olleenkaan, pitää turvautua sitten verkkokauppoihin. Kesäistä loppuviikkoa ja toukokuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniista ständistä laittaa mielellään kuvia eetteriin! :) Jep, minullakin olisi jäänyt kiertämättä, jos mies ei olisi tullut apuriksi. Iloa kevääseen! :)

   Poista
 3. Mua niin harmittaa, etten päässytkään paikalle Designmarketiin... Ihania kuvia olet ottanut ja varmasti oli mahtava tapahtuma! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, kun et päässyt - minä yritin kuikuilla sinua. <3 Ensi kerralla sitten! ;)

   Poista
 4. Voi ihanuus, mitä kuvia!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Isla! Oli kyllä huippu tapahtuma, josta räpsiä kuvia! :)

   Poista
 5. Hieno kooste tapahtumasta! Oli erittäin mukava tutustua sinuun, toivottavasti nähdään uudelleen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...