15.5.2016

Olipahan hieno pop up!

Huomenta! Täällä heräillään hymy korvissa, sillä Iisalmen pop up -tapahtuma oli huikea. Keli oli mahtavan aurinkoinen, ihmiset hyväntuulisia ja myyjäkollegat ihan supereita. Viikon aikana putiikkiin popsahti 17 eri myyjää design-, taide- ja käsityötuotteidensa kanssa. Osa oli paikalla koko viikon, osa vaihtoi vuoroa läpsystä. Oma Blawhi Graphics -pisteeni oli myymälässä perjantain ja lauantain ajan. Itsehän tein perjantaina normaalin työpäivän koulussa - siksi ajaksi mies halusi ottaa ylityövapaata omista töistään ja piti putiikkia pystyssä puolestani. Olen kyllä kieltämättä kovin onnellinen, että tuo pojuseni haluaa olla apuna ja kannustaa näissä hommissa ihan kympillä. Jos minä olen imeytynyt hänen jalismaailmaansa, niin sama ilmiö on tainnut tapahtua toisinpäin minun printtimaailmani kanssa. ♥

Mutta siis, viikonloppuna kävijöitä riitti tasaiseen tahtiin - itse yllätyin siitä, miten hyvin porukka löysi paikalle ja miltä myyntisaldo nyt näyttää. Kannatti lähteä. Oman myyntipisteeni kanssa minulle sattui kämmi, kun en ajoissa muistanut nostaa esillä olevia julisteita suoristumaan; ne olivat Kuopion Designmarketin jälkeen epäsäännöllisillä rullilla ja pop upin seinälle nostettuna aaltoilivat sitten hieman kettumaisesti. No, siitäkin huolimatta asiakkaiden palaute oli taas häkellyttävän positiivista ja suloisen kannustavaa. On niin kiitollinen ja hassun nöyrä olo taas. Tässä teillekin kuvia maistiaisiksi:

Jos en olisi itse ollut säästölinjalla, olisin varmasti rohmunnut ostettavaa yhdestä jos toisesta pisteestä. Erityisesti mieleeni olivat Luovan Puun hennot, valkoiset posliinivadit, Pin up Hilman fiftarimekot, VillaMaa Designin tuotteet sekä Korupaja Onnin kuparilevystä sahatut eläinriipukset. Teimme Korupaja Onnin Riikan kanssa onnekseni pientä vaihtokauppaa ja sainkin sitten itselleni suloisen oravariipuksen. Se on mielestäni niin hieno, että pitää vissiin alkaa opettelemaan kaulakorun pitämistä! :)

Nyt takana on reilun kuukauden mittainen myyjäisputki, kun olemme olleet mukana kolmessa eri tapahtumassa. Nyt onkin aika hetki huokaista vastaavien suhteen ja keskittyä kotihommiin ja töissä lukuvuoden lopetteluun. Edessä on kouluvuoden kiireisimmät viikot, joten sutinaa tulee riittämään.

Suomi on säiden suhteen ilmeisesti nyt melko kahtiajakautunut, joten itäsuomalaisille toivottelen aurinkoista sunnuntaina ja länteen hieman kosteampaa versiota!17 kommenttia:

 1. Oi, varmasti oli kiva tapahtuma ja mukava kuulla, että myös onnistunut! Kivaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa todella kivalle :) mukava kun on jäänyt iloisia muistoja :)

  Sunnuntain iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näistä sitä tulee niitä muistoja, joita kiikkustuolissa muistella! :) Ihanaa sunnuntaita sinnekin! <3

   Poista
 3. Ihana mies! Ja tykkään tuollaisista popupeista. Upeita myös sinun tuotteet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati1 <3 Täällä tämä oli laatuaan ensimmäinen tällainen pop up täällä, toivottavasti saadaan syksyllä jatkoa! :)

   Poista
 4. Huippua! Olen niin ylpeä sinusta ja miehestäsi, olette hieno tiimi. Kaikkea hyvää koulun loppuun ja kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos, Emilia! <3 Tsemppiä sinnekin kevättohinoihin! :)

   Poista
 5. Huippua! Olen niin ylpeä sinusta ja miehestäsi, olette hieno tiimi. Kaikkea hyvää koulun loppuun ja kesään!

  VastaaPoista
 6. Houkuttelevalta näyttävät kuvatkin. Varmasti oli kiva tapahtuma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, niin mukavaa että tällaista saatiin tänne meidän kotihuudeille. :)

   Poista
 7. Mukavan kuuloisia tohinoita ja ihanat kuvat! Hyvää alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi, loistavaa uutta viikkoa sinne teillekin! <3 :) Minulla on havaittavissa Syhi-vajetta, pitäisi päästä vähän rupattelemaan sinun kanssa! ;)

   Poista
 8. Mukavassa tapahtumassa olet saanut olla mukana ja ihana mies sinulla!

  VastaaPoista
 9. Onpa ihana mies sulla kerrassaan. Ihailen tuollaista tiimityötä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...