2.8.2016

Blawhi Graphicsin uudet tuotteet

Oh boy! Piti postaamani tänään hieman toisesta aiheesta, mutta en mitenkään malttanut mieltäni tämän suhteen. Eilen nimittäin leikimme Armaksen kanssa ulkona, kun etupihan puolelta alkoi kuulua auton ääntä ja askelia etuovea kohti. Kipitimme katsomaan, joko mies tuli töistä, mutta terassilla seisoikin kuljettaja litteän paketin kanssa. Rönttösvaatteissa ja tuulen sotkemalla tukalla olin varmasti hauska näky pakettia kuitatessani, mutta intoni keskeltä en muistanut ajatella habitustani ollenkaan. Sain nimittäin hieman etuajassa lähetyksen, jota olin jo täpinöissäni odotellut.

Paketista kuoriutui pieni erä tällaisia isoja HIMMELI-printtejä. Kuosihan on tuttu jo viime vuonna suunnittelemistani korteista, mutta nyt se löytyy painettuna 50x70 -koossa. Syy printtikoon tilamiseen on puhtaasti Blawhi Graphicsin ihanissa asiakkaissa: himmeliä on toivottu printiksi niin monta kertaa, että olihan minun tartuttava tuumasta toimeen. Muut valikoimasta löytyvät printit ovat A3-kokoisia, mutta tämä on nyt ensimmäinen kokeilu jättikoossa. Käytännössä minun piti piirtää printti tietokoneella kokonaan uudestaan, sillä postikorttikokoa varten tehty aiempi versio ei tietenkään ollut riittävän iso. Vuoden sisällä on tullut opiskelua yksi jos toinenkin printtilaatuun vaikuttava asia, minkä myötä painojälki on ainakin omaan silmääni nyt erittäin mieleinen.

Tämäkin aamu alkoi paketin vastaanottamisella, kun sain himmelin kaveriksi vielä toisen uutuustuotteen, suloiset TO DO -listat. Ainahan meillä tekemistä riittää; nyt hommat voi kirjata ylös entistä kauniimmin. 10x21 -kokoiset listat ovat kaksipuoleisia ja niitä sisältyy pakkaukseen 10 kappaletta.


TO DO -listat ovat osaltaan pieni harppaus eteenpäin. Haaveenani olisi kartuttaa Blawhi Graphicsin valikoimaa hieman erilaisilla paperituotteilla. Ideoita on pää täynnä, mutta aika ja resurssit rajallisia. Pitää osata edetä innolla mutta rauhassa, sillä grafiikkamaailmahan on minulle pikkuriikkinen sivutyö opehommien ja muun elämän ohella. Sitä en kuitenkaan kiellä, etteikö tämä olisi intohimo. Sitä se on, sopivasti valjastettuna ja oikeassa suhteessa nautittuna. :)HIMMELI-printin (25 €) ja TO DO -listoja (4 € / 10 kpl) voi tilata täältä. Printit toimitetaan pahviputkeen rullattuna ja listat kirjekoossa. Samalla postimaksulla mahtuu lähetykseen toki muutakin verkkokaupasta löytyvää kivaa, käykäähän kurkkimassa. :) Blawhi Graphicsin FB-sivuja kannattaa muuten tykkäillä, sillä sinne päivittyvät ajankohtaisimmat kuulumiset - siellä onkin pian käynnistymässä arvonta, kunhan saadaan tasaluku täyteen sivutykkääjien määrässä. Instassa grafiikkaotokset löytyvät nimimerkillä @blawhigraphics, milläs muullakaan.

Kesäkuulumisista sen verran, että minulla käynnistyy justiinsa viimeinen lomaviikko, jäiks! Mies aloitti työrupeamansa jo eilen, joten periaatteessa tässä jo makustellaan perusarkea. Tälle viikolle on luvassa kuitenkin kotikivaa mukavien kyläilijöiden tiimoilta ja jääkaappiin on jo hankittu retkieväät jonakin iltana tehtävää rantareissua varten. Lisäksi ehostamme hieman pihamaata, sillä mies tilasi pihatielle lanauksen ja sepelikuorman. Rakennusvaiheessa hankimme pintasepeliä hintsusti liian vähän, minkä takia olen varsinkin tänä kesänä taistellut tympeitä rikkaruohoja vastaan. Mokomat meinaavat levittäytyä pihatielle, mutta kohtapa saavat kyytiä!

Mitä teille kuuluu? Olen ollut tosi vähän nyt tietokoneella, joten blogimaailman kuulumiset ovat huonolla hapella. Taidanpas keittää nyt kahvikupillisen ja lähteä blogikierrokselle.

Mukavaa päivää! ♥


20 kommenttia:

 1. Nuo to do -listat on ihan superhauskoja! Ja ihana on myös tuo Himmeli printtikin :) Voih, tämä ei kyllä helpottanut ollenkaan edessä olevaa kukkaronnyörien kiristyspakkoa, paluu opintotuelle kun vaatii hieman muutoksia tähän elämään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you, täälläkin koitetaan pihistää kaikki mahdollinen uutta raksaa varten! :)

   Poista
 2. Täällä yksi himmelifani sydämet silmissä! <3

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä niin hieno ja upea vielä nuin isossa koossa! Wautsi! <3 Ja listat on ihan mahtavat! <3

  Täällä vietellään kanssa viimeisiä lomapäiviä ja työt kutsuvat enemmän kun pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo iso koko on kyllä oikein mieleinen. Pitää ruveta miettimään, mitä seuraavaksi tekisi isona! :)

   Poista
 4. Tuon himmelin laitankin tilaukseen ja kehykset etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Ikeasta löytyy juuri oikeankokoisia kehyksiä! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Arvaa vaan, montako oon jo suhrannut täyteen!! :')

   Poista
 6. Aivan ihana muistilappu! Yksinkertainen on usein paras. :) Kaunis idea on himmeli-printtikin, ja varmasti sellainen mitä ei löydy muualta, onhan aihe sen verran "kotimainen", hienoa että keksit sen hyödyntää graafisesti! Innolla katselen aina mitä uusia juttuja olet kehitellyt, hyvin olet saanut kyllä blawhin pyörimään.

  Ps. Hitto nyt keksin mitä tehdä tuolla magneettitaustaisella klipsulla, joka on pyörinyt tässä läppärin vieressä iät ja ajat. Minulla kun sattui olemaan ihan samanlainen ja vielä sama lamppukin! Eikun valaisimeen kiinni täälläkin...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Minna! <3 Hih, arvaatko, tuo klipsun kiinnittäminen lamppuun tuli itsellekin ihan ylläri-ideana! :D Pyörin ympäri kotia to do -listojen kanssa ja mietin, mihin ne saisi kivasti esille. Sitten hoksasin. :')

   Poista
 7. Molemmat on tosi kivoja! Mukavaa viimeistä lomaviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna! <3 Luulisi, että työjännitys jo iskee, mutta tuntuu siltä, että nythän sitä vasta osaakin ottaa lomasta kaiken irti! :D

   Poista
 8. Molemmat on tosi kivoja! Mukavaa viimeistä lomaviikkoa <3

  VastaaPoista
 9. Upeita uutuuksia! On sulla aika ihana sivubisnes. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyllä hauskaa. :) Vaikka en vieläkään osaa lokeroida, onko Blawhi bisnes vai harrastus! :D

   Poista
 10. Uskomattoman kauniita tuotteita olet taiteillut <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...