12.9.2016

Syysvaloja

Syksyssä on monia hyviä asioita. Yksi niistä on se, että voi pitää talon ulkovaloja päällä; meillä on Konstsmide Modenan seinävaloja kolmessa ilmansuunnassa. Tykkään valojen keilamaisesta säteestä, joka kohoaa ylös- ja alaspäin. Luulenpa, että samantyylinen valaistus on luvassa seuraavaankin taloon. Lamput ovat alunperin halogeeneja, mutta niiden simahtaessa olemme vaihdelleet tilalle ledejä.

Monet muutkin syysjutut ovat olleet jo ajankohtaisia: pidin tänään töissä lukuvuoden ensimmäisen villasukkapäivän, eilisiltana mötkötin viltin alla iltakahveja hörppien ja joulujutut ovat jo vilahdelleet mielessä. 

Pidimme koko viikonlopun tukikohtaa vanhempieni kotona - isäntäväki on Lapissa reissussa ja meidän oli kätevä järjestää sieltä käsin koiranhoito, kun oma aika meni Kuopiossa Pop Up Designmarketissa. Tänä aamuna olikin hauskaa herätä miehen kanssa yhtä aikaa, kun minulla oli työpaikka lähellä ja normaalista poiketen mies ajeli pidemmän matkan omiin töihinsä. Normaalisti minä herään arkena tuntia tai kahta aiemmin, jotta ehdin laittautua, hoitaa koiran ja ajella töihin. Kunhan se uusi koti joskus valmistuu Rautavaaralle, tasaantuvat arkiset heräämisajat meillä merkittävästi. Iltapäivisin pitää tosin odotella miestä puolisen tuntia pidempään kotiin, mutta se on pienempi paha se.

Viikonloppu meni todella intensiivisesti Kuopion Matkuksessa. Mukavaa oli, ja moni blogin lukijakin piipahti moikkaamassa! On niin hauskaa aina seurata, kuinka eri puolilla Suomea menevät erilaiset tuotteet kaupaksi. Kuopiossa meni paljon nyt esimerkiksi konesettejä, mikä kertoo paljon täkäläisistä lapsista - Jyväskylässä pari viikkoa aiemmin olivat inkkarit puolestaan suositumpia. Näistä seteistä päättyikin eilen arvonta, jonka suoritimme yhdessä eilen illalla. Mies toimi onnettarena ja Armas hoiti virallisen valvoja pestiä. Ilmaiset setit lähtivät Maarialle ja Lauralle, onnea molemmille! :)


8 kommenttia:

 1. Upeat valot talossa! :-) Oikein tyylikkäät, ja omaan makuun :-)

  Syksy on vahvasti täälläkin mielessä! :-)

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Et usko jos sanon, että itsekin tänään haaveilin jo joulusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaappas, minä kuuntelin jo automatkalla joulubiisejä! :D

   Poista
 3. Ihana valaistus! Kyllä valaistus on niin tärkeä, myös ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Talvien aikana on huomannut, miten paljon mukavampi on touhuta ulkona, kun näkeekin jotain. :D Eli näillä on paitsi ulkonäöllinen, myös käytännöllinen arvo. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...