1.2.2017

Villasukat + vilahdus televisiossa

Olen villasukka-addikti. Riippuvuus alkoi jo lapsuudessa pörrösukista, jotka kuuluivat nuorempana jokapäiväiseen kotivarustukseeni. Aikuisiällä jalkoja on viluttanut samalla tavalla kuin aiemminkin, mutta sukkamaku on jalostunut pörröversioista villasukkiin. Tänä päivänä en voisi kuvitella päivääkään ilman villasukkia! Ne kuuluvat kotoilun perusteisiin, kesälläkin.

Luojalle kiitos, oma äitini pitää villasukkavarustukseni kunnossa. Syksyllä heitin hänelle toiveen mustavalkoisista kuviosukista, kun näin sellaiset punahallakko-blogissa. Heti tämän vuoden alussa pääsin sitten sovittamaan näitä valmiita luomuksia - vähänkö ovat i-ha-nat! Niin ihanat, että pakko omistaa sukille tämä oma postauksensa. Kettumainen kuviointi on mielestäni aivan huippu ja tavallista pidemmälle yltävät kantapäät sekä sukanvarret tuntuvat supermukavilta jaloissa. ♥Nämä sukat olivat jaloissani myös maanantaina, kun parkkeerasimme miehen kanssa sohvalle katsomaan televisiosta Suomen kaunein koti -ohjelmaa. Molempien piti hieraista silmiä Honkasen Hannan kodin kohdalla, sillä kuvissa vilahteli Blawhi Graphics -tuotteita: viime vuoden sisustuskalenteri sekä valkopohjainen betonilaatta. Bongasitteko? Hannaa voi seurata Instagramissa nimimerkillä @hannahonk - kollaasin kuvat on poimittu Hannan instatililtä. Ja arvatkaapas mitä: tämä kaunis koti on nyt myynnissä! Joten vinkvink, jos etsit kotia Ulvilasta. :)Tunnustautuuko joku muukin villasukka-addiktiksi? Olen aika varma, etten ole yksin tämän riippuvuuteni kanssa. :')

Mukavaa keskiviikkoa!


14 kommenttia:

 1. Todellakin! Villasukat kuuluu liki joka päivään ❤ ei vaan osaa olla ilman 🤗 ja oi voi mikä muisto, pörrösukat oli lapsuudessa joka joulun toivelahja 🤗

  Ihanaa päivää 💛

  VastaaPoista
 2. No saitpa söpöt sukat sinäkin! Ja kyllä itsekin useimmiten vedän villasukat jalkaan kotona. Parasta saunan jälkeen paljaaseen jalkaan. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä on villasukat jalassa kesät talvet. ja, usein myös töissä (toimistotyö) olen villasukissa, palaveriin vaihdan sitten korkkarit. :)

  VastaaPoista
 4. No todellakin villasukat päivittäin jalassa!
  Ihan parhaat myös hoitotyössä yövuoroissa.

  VastaaPoista
 5. Täällä kanssa villasukkien kuluttaja. :) Minut pitää sukissa anoppi, jolle esitän aina vienon toiveen saada uudet puhkikuluneiden tilalle.

  Mahtavaa, että tuotteet saivat näkyvyyttä! <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat villasukat <3 Itsekkin pidän päivittäin villasukkia, ja itsekkin olen muutamat perussukat tehnyt. Sellaisia anelmaisia haaveilen, mutta niihin ei kyllä oma osaamiseni riitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en itse ole opetellut tekemään edes perussukkien kantapäätä... :)

   Poista
 7. Iiiikk, miten ihanat sukat! Voi kun itsekin jaksaisi joskus tehdä kirjoneuletta. Olen todellinen villasukkafani!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...