3.3.2017

Jos ripustaisin julisteen keittiöön...

...laittaisin sen tuohon ruokapöydän taakse, epäsymmetrisesti keskilinjan oikealle puolelle. Kokeilin valkoista Kotimaa-printtiä keittiön seinälle, jossa meillä ei ole koskaan ollut yhtäkään katseenkerääjää. Täytyypä sanoa, että aika mukavasti se tuohon sopisi - erityisesti pidän lisääntyneestä syvyysvaikutelmasta. Seinää en haluaisi kuitenkaan nyt rikkoa yhdelläkään nakutetulla reiällä, mutta voisihan julisteen pitää tuossa hetken teipattunakin.

Törmäsin muuten netin vinkkipalstoilla yhteen hupaisaan ripustusmenetelmään, jota voisi itseään hauskuuttaakseen testatakin: huhun mukaan printti pysyisi seinällä hammastahnan voimalla! Siis että paperi oikeasti kiinnittyisi, kun tahnaa sipaisisi vähintään jokaiseen nurkkaan. Itse epäilen kyllä, mahtaisiko julisteen läpi pilkistää kostea läntti, tai pitäisikö tahna mukamas näin isoa (50 x 70) teosta paikoillaan. Hauskaa silti löytää tällaisia kotikutoisia niksejä. :')

Suomi-aihe on meillä ollut kovasti pinnalla, sillä olemme kotikatsomossa seuranneet intensiivisesti Lahden MM-hiihtoja. Ehkä muistatte, että Niskaset ovat lähtöisin meiltä kivenheiton päästä Vieremältä ja olemme miehen kanssa käyneet kannustamassa Kerttua Kuusamossakin asti. Joten ihmekös tuo, että peukut ovat olleet kovasti pystyssä. Mitalikahvit on keitetty jokaisella tuuletuskerralla ja naapurimaiden hiihtäjien edesottamuksia puolestaan kiroiltu urakalla. Toivottavasti pääsisimme poristelemaan kahveja vielä yhden jos toisenkin kerran! Oletteko te seuranneet hiihtoja tai peräti päässeet livenä paikalle?

Loistavaa viikonloppua!


10 kommenttia:

 1. Oikein sopiva paikalleen 🤗 tykkään kovasti tuossa että on katseenvangitsija 🤗

  Oletko kokeillut taulutarroja? 🤗 käytän itse niitä vallan nykyään! Pitää todella hyvin, eikä tarvitse reikiä tehdä 👌 tuon kokoinen taulu on olkkarissa niillä ja koriste peuranpää pysyi myös vaikka painoa oli! Kannattaa kokeilla 🤗

  Mukavaa viikonloppua! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, noihin taulutarroihin törmäsin googlailukierroksella myös! Onpa hyvä kuulla sinulta käytännön suosituksia, taidanpa laittaa tarroja ostoslistalle! :)

   Poista
 2. Tosi kiva juliste ja sopiikin tuohon seinälle oikein hyvin.
  Mä en ole mikään penkkiurheilija, mutta pari hiihtoa olen ehtinyt sivusilmällä katsomaan.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Täällä on seurattu tiiviisti hiihtoja ja palaveritkin sovittu hiihtojen ulkopuolelle. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, pisti hymyilyttämään tuo palavereiden aikatauluttaminen! :) Minä salaa toivoin, että jotkin hiihdot olisi hiihdetty aikaisemmin koulupäivän aikana, niin olisin saanut sosiaalistaa oppilaitakin hiihtohuumaan. Mutta njääh, aina kerkesi päivä loppua ennen hiihtostarttia! :')

   Poista
 4. Hieno juliste, herättää uteliaisuuden!
  Ja täälläkin on fiilistelty hiihtoja, hyvä Niskaset (ja kaikki muutkin)!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Juliste sopii paikalleen vallan mainiosti ja mikäs sitä on teipeillä ripustellessa, hammastahnasta en ole ennen kuullutkaan tässä yhteydessä. :D Täällä on seurailtu epämääräisesti kisoja, tärkeimmät hetket sentään huomioitu. :)

  Leppoisaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...