22.9.2017

Mikkeliin! // MAD Design Market

Moij! Tulinpas huhuilemaan, että jos liikuskelette huomenna Etelä-Savossa ja etenkin Mikkelissä, järjestetään siellä huomenna MAD Design Market, missä meikäläinenkin on mukana. Olen pakannut perusvalikoiman lisäksi mukaan kasan mustia ja valkoisia Mikkeli-julisteita, jotka valmistuivat juuri Blawhi Graphicsin karttasarjan jatkoksi. :) Lista kaikista huikeista näytteilleasettajista löytyy tästä:


Huristelemme miehen kanssa Mikkeliin jo tänään ja tarkoitus on saada höllättyä illalla hetkinen hotellilla. Jospa ehdittäisiin jonnekin ravintolaan syömään! Raksa on imenyt mehuja edelleen, joten pieni breikki muissa maisemissa on erittäin mieluinen.

Työmaalla on tapatunut monia asioita sisällä ja ulkona, mutta kaikki vaiheet ovat vielä pikkuisen kesken. Tavoitteenani on ollut, että pystyisin postailemaan raksasta pykälä kerrallaan, sitä mukaa kun jokin tietty asia valmistuu. Vaan ehkäpä minun pitää nyt joustaa tästä hieman ja tehdä piakkoin sellainen postaus, jossa kerron tämänhetkisestä tilanteesta, olipa yksittäinen etappi sitten valmis tai ei. :)

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...