29.9.2017

Tänään valetaan lattia!

Jälleen on aika yhden merkittävän raksaetapin, kun talolle valetaan lattia. Viikon työtahti on ollut hurja ja miehet ovat painaneet pitkää päivää saadakseen puitteet valukuntoon. Vaan nyt on kaikki kondiksessa betoniautojen ja liipparin saapumista varten. 

Piha on ollut täynnä eri työporukoiden autoja, kun paikalla ovat olleet timpureiden lisäksi LVI-tiimi, lattialämmitysputkiston vetäjä ja peltimiehet. Meillä itsellämme on ollut tekemistä muun muassa autokatoksen pohjan kanssa, sillä siihenkin valetaan lattia nyt samalla kertaa. Illat ovat venyneet myöhäisiksi ja kylläpä voi todeta jättävänsä taakseen taas melko rankan viikon. No, jospa tämä hetkiseksi taas kevenisi.

Kuten muuallakin, täälläkin on ollut todella sumuinen keli - viime postauksen aurinkoiset kuvat tuntuvat vain kaukaiselta muistolta. Puissa on tapahtunut huomattava muutos syksyisempään ja vastarannan näkymä on kellastunut rytinällä. Ja arvatkaapa mitä! Eilisiltana katsoin otsalampun (siis pipoon tungetun taskulampun) valossa, kuinka muutama pikkuruinen lumihiutale leijaili naamalle. Niin se vuosi kiertää.

Vaan nyt pitäisi malttaa lähteä töihin ja kiitää sieltä sitten valun luokse.

Iloa viikonloppuun!


2 kommenttia:

 1. Kiitos mukavista lukuhetkistä blogisi parissa! Meillä rakennusprojekti alkamassa ja blogi heräilee myös henkiin pikkuhiljaa :)

  http://unelmista-toteutukseen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Kävinkin nyt kurkkimassa teidän projektia ja vaikuttaa mielenkiintoiselta, tulen ehdottomasti taas vierailulle! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...